Gelir kapısı yatırım grubu-3*** Fusebux yatırım grubu

Başlatan nouma26, 18 Nisan 2014, 01:21:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

25 kişi için 40 dolar dedik ama katılım azaldıkça bu rakam 100 belki daha çok miktara gelebilir.Şu anda ultimate 780  + ref alımı için para gerekecek...

Katılmak isteyenler lütfen konuya yazsınlar.Hiçbir zorunluluk yoktur 

Ultimate hesap için katılabilecekler...

1-Paragelsinde
2-Abcb
3-Hamzakursad
4-Bilgin
5-Nouma26
6-İkose
7-Aydyar13
8-Obiah
9-Bilalyuzugullu

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 15 Mayıs 2014, 22:59:43
Hayır demez de hesaplar karışacağı için belki çekincesi olabilir...

:y :)
Evet, birkaç tane var ama önce katılımı görelim :)

Ayrıca;
yatırıma katılmak isteyen ama kendine bir limit belirlemiş arkadaşlarımız var gördüğüm kadarıyla.
Limit bilgilerini tekrar sorup, kesinleştirip, listede yanlarına yazarsak iyi olur. İşi hızlandırır, çünki gerekecek :)

Hee bu arada +1 :)

universitely76

Şu sıra imzasız'ım...

fkork

bu sistemi hisse satışı şeklinde yapsak? mesela 10$ bir hisse deyip, isteyenin 10, 20, 30, 50...gibi bir miktarla katılım yapabilse.... parayı toparlamak daha kolay olur gibi geliyor bana...

nouma26

Alıntı yapılan: fkork - 16 Mayıs 2014, 14:40:19
bu sistemi hisse satışı şeklinde yapsak? mesela 10$ bir hisse deyip, isteyenin 10, 20, 30, 50...gibi bir miktarla katılım yapabilse.... parayı toparlamak daha kolay olur gibi geliyor bana...
Buyuk ihtimal dedigin gibi olacak anlasabilirsek.

nouma26

25 kişi için 40 dolar dedik ama katılım azaldıkça bu rakam 100 belki daha çok miktara gelebilir.Şu anda ultimate 780  + ref alımı için para gerekecek...

Katılmak isteyenler lütfen konuya yazsınlar.Hiçbir zorunluluk yoktur 

Ultimate hesap için katılabilecekler...

1-Paragelsinde
2-Abcb
3-Hamzakursad
4-Bilgin
5-Nouma26
6-İkose
7-Aydyar13
8-Obiah
9-Bilalyuzugullu
10-ElisaMcCline
11-universitely76

fkork

bir şey sorayım, bu ulti hesabı yeni bir hesap mı olacak?  yoksa mevcut hesabı mı yükselteceğiz?

nouma26

Alıntı yapılan: fkork - 16 Mayıs 2014, 20:36:42
bir şey sorayım, bu ulti hesabı yeni bir hesap mı olacak?  yoksa mevcut hesabı mı yükselteceğiz?

Şimdilik karar vermedik yeni bir hesap olma ihtimali var....

Calyente

Hisse sistemi +1.

Öğrenci maaşımla $40 benim için birazcık fazla şimdilik :) ama her ay $10 gibi bir bütçe ayırarak 4 ay içinde $40 a ulaşabilirim. (PTC den kazandığım ekstra paraları da katarsam 2-3 ay içinde tamamlayabilirim)

EDIT:Yukarıdaki ödeme planı beni en az zorlayacak şekilde düşünülmüştür. Mayıs 26 dan sonra belki ödemenin tamamını yaparak da gruba katılabilirim.  O:-)

nouma26

Alıntı yapılan: Calyente - 16 Mayıs 2014, 21:09:31
Hisse sistemi +1.

Öğrenci maaşımla $40 benim için birazcık fazla şimdilik :) ama her ay $10 gibi bir bütçe ayırarak 4 ay içinde $40 a ulaşabilirim. (PTC den kazandığım ekstra paraları da katarsam 2-3 ay içinde tamamlayabilirim)

EDIT:Yukarıdaki ödeme planı beni en az zorlayacak şekilde düşünülmüştür. Mayıs 26 dan sonra belki ödemenin tamamını yaparak da gruba katılabilirim.  O:-)

Bence bütçeni çok zorlama .Öğrencinin parasına göz dikti demesinler sonra :)

Konu daha netleşmedi ama olursa hisseler şeklinde olabilir.Küçük bir payla da katılabilirsin....