Gelir kapısı yatırım grubu-3*** Fusebux yatırım grubu

Başlatan nouma26, 18 Nisan 2014, 01:21:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Hakan diyorum , golden olmak nasıl bir duyguymuş, öğrenmesi lazım , hep standart, hep standart nereye kadar  :y

Alıntı yapılan: abcb - 27 Nisan 2014, 15:30:34
Ciddiyim Modum, telefonda konuşmuştuk, zapbux değilde fuse olsaydı olabilirdi demiştin  :)
Tansiyonum düştü, ne kadar ilaç varsa topla gel  :(

abcb

Sana eczaneyi getirir iyileştiririm, bir saate birşeyin kalmaz kelebeğim  :g

ElisaMcCline

Forumca eczacı da var zaten artık :g
Rahat rahat düşürün tansiyonları :D

Coulers79

Ya mavi ya sarı olmadı kırmızı. Biraz bekleyin bir iki güne 2 site kapasiteli Bilalde damlar.  (hp)

hakanatik01

Ben meşgulum yeni mod oldum eski modlar forumu çok boşlamış :P anca toparlarım vaktim yok (gyk)  ilgilenemem vaktim olsa kendime golden almayı düşündüğüm siteydi :P ama ref al ,sal ,değiştir ooooo aldım 50 rr kendi kendilerine takılıyor en güzeli standart: D 

nouma26

Grup içi kararlar için düşündüğüm ikose,abcb ve hakanatik arkadaşlarımızın yanıtlarından olumlu izlenim aldım.Grup adına kararları  hep beraber veririz artık sanırım....

Kararlar için fikrine danışılmak istenen ya da bu arkadaşlarımızdan ben de dahil olmak üzere itirazı olan varsa belirtirse sevinirim....

ikose

Yaşadığım yerdeki internet sorunlarını sanırım duymayan kalmamıştır formda..
genelde burada olsamda bu işi cepten giriş yaparak çözüyor ama sitelerimi tıklayamıyordum..
Bu durumun bir süre daha devam edeceği aşikar.. çalışmalar bulunduğum bölgede devam ediyor ve
ne zaman biteceği hakkında malesef bir bilgi yok..  :X
Bu nedenle beni bu görevden azat etmenizi üzülerekte olsa rica edicem..  :S
Nolur kusura bakmayın..  :S

sakoya1992

Alıntı yapılan: abcb - 27 Nisan 2014, 15:33:40
Sana eczaneyi getirir iyileştiririm, bir saate birşeyin kalmaz kelebeğim  :g
eczaneye gerek yok  Nihat nerdesin  :PP

boradj6

merhaba arkadaşlar belki yersiz olacak ama yardımcı olabilirseniz sevinirim  fusebuxtan ödeme alacam paypala kesinti yapıyor 10 dolara 0.4 kesecek payza neteller  egopay dan yine kesinti yapıyormu acaba  bilginiz varmıdır ?

paragelsinde

arkadaşlar probux için grup yok sanırım.

oraya girsek olurmu sonuçta para boşta yatana kadar en azından 50 günde tamamı geri gelir diye umuyorum...

işin uzmanı hocalarım yorumlarınızı bekliyorum.