Buxstore (SCAM)

Başlatan enderege, 12 Kasım 2011, 00:58:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 12 Kasım 2011, 19:25:35
Hiç olmazsa gazoz ağacı. Gazoz içersin. Sen bana bi openbux sardın. Her yeri open. Nereden çıkacam anlamadım.

Bırak şimdi gazozu, çay saati :D

enderege

Afiyet olsun dedim ya...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Bu adı geçen site infinitybux admininin sitesiymiş. Şimdi bende aynı sorunu yaşadım. Ama buxstore sayfası açık değildi. Avast bu sayfayı engelledi. Ama ben bu sayfayı açmadım, tıklamadım bile!

FilmsizKalma

şimdi tıklayalımmı tıklamayalımmı ?

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 12 Kasım 2011, 20:16:35
şimdi tıklayalımmı tıklamayalımmı ?

Ben tıklıyorum. Ama kimseyide zorlamam.  Adı geçen site infinitybux un diğer sitesi.

ElisaMcCline

Arkadaşlar dorun siteyle ilgili değil.. Başka yerlerde de yaşadım. Bir banner var dönen.. Sanırım bu sitede bana çok defa geldiği için sitenin linki bloklandı. Ama sorun sitede değil.
sitesine ait bir bannerda....
Muhtemelen siteye çok adette bu banner ile reklam verilmiş ve site de yeni olduğu için fazla bannewr olmadığından fazlaca bu banner gösteriliyor.
Ben de loglarımı temizleyip bir kez daha deneyeceğim.

enderege

Dediğim gibi bende rastladım akşam ve buxstore ile ilgisi yok. Hemen günahımı aldın. Tazminat davası açacağım sana. Hem maddi hemde manevi. :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 12 Kasım 2011, 22:54:01
Dediğim gibi bende rastladım akşam ve buxstore ile ilgisi yok. Hemen günahımı aldın. Tazminat davası açacağım sana. Hem maddi hemde manevi. :)
Yahu dedim ya siteyle alakası yok diye daha önce de.. Ama adresleri blokladı, siteye giremiyorum ne yapayım :)

enderege

Evet, resetlendi.