clixsense yardım

Başlatan samsam12, 20 Nisan 2014, 19:35:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

hakanatik01

Öye denk gelmek baya bir zor büyük şehirlerde bile :P bu dşüncemizi başkalarıda düşünüp aynı şekilde internet kafelerden tımklamazlar sanırsam :P ama daha basit yöntem birden çok hesabın sonucu olarak  kendi kendini banlatmak olabilir :) ben banlattıydım :P Neoda benim ban o yüzden olmuştuda dalgonlıkla eski hesabba giriş yaptıydım, elisa hocanın adını verip sonra tatlıya bağlatmıştım  :PP :D Dalgınlıkla sende ikinci hesaba evden girebilrsin o risk diğer söylenenden daha fazla bence :) %5 diyim :P hele birden çok işle uğraşıyorsan aklında sürekli bir meşguliyet oluşuyorsa buda dalgınlığa sebeb olabiliyor o yüzden %10 diyebilirim :P 

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Eylül 2014, 22:16:41
Öye denk gelmek baya bir zor büyük şehirlerde bile :P bu dşüncemizi başkalarıda düşünüp aynı şekilde internet kafelerden tımklamazlar sanırsam :P ama daha basit yöntem birden çok hesabın sonucu olarak  kendi kendini banlatmak olabilir :) ben banlattıydım :P Neoda benim ban o yüzden olmuştuda dalgonlıkla eski hesabba giriş yaptıydım, elisa hocanın adını verip sonra tatlıya bağlatmıştım  :PP :D Dalgınlıkla sende ikinci hesaba evden girebilrsin o risk diğer söylenenden daha fazla bence :) %5 diyim :P hele birden çok işle uğraşıyorsan aklında sürekli bir meşguliyet oluşuyorsa buda dalgınlığa sebeb olabiliyor o yüzden %10 diyebilirim :P 

Ve Clixsense de Elisa Hocayı sallayan olmaz :PP :))

hakanatik01

Neocu birisinin yazdıklarını kim sallasın :PP Takım tutmak gibi birşey bu neocular clixsenseciler diye ikiye bölünebiliriz :P :D

Calyente

Istanbulun göbeğinde bile PTC diyince "One beğ?" diyorlar. Açıklıyorsun "bırak o siteyi ben sen para veririm" diyorlar :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Eylül 2014, 02:05:22
Neocu birisinin yazdıklarını kim sallasın :PP Takım tutmak gibi birşey bu neocular clixsenseciler diye ikiye bölünebiliriz :P :D

Onların amacı da bölmek zaten :D Gaza gelmeyin :D

Alıntı yapılan: Calyente - 07 Eylül 2014, 02:32:06
Istanbulun göbeğinde bile PTC diyince "One beğ?" diyorlar. Açıklıyorsun "bırak o siteyi ben sen para veririm" diyorlar :D

Bazen onların daha akıllı olduğunu düşünmüyor değilim :g

omar33

Arkadaşlar dün akşam şansıma clixsensede article taskları geldi.Uzun zamandır yapmayınca paslanmışım ilk soruda 75 de takılıp atıldım.Sonra probuxa baktım aynı task oraya da gelmiş.Orada 6 taneyaptıktan sonra 79 da takılıp atıldım.Son olarak neobuxa girdim taska ısınmış bir şekilde başladım.Akşam 36 tane yaptım.Sabah kalktığımda hala task vardı biraz daha yapıp 49 a kadar getirdim galiba limit bu kadarmış daha fazla vermedi.Sorun yaptığım 49 task crowdflower alt tarafındaki tabloda gözüküyor ama rakamsal olarak işlememiş.Ne yapmam gerekir...

abcb

Neobuxda account sayfasında mini jobs yazısının yanında küçük bir ok var, oraya tıklarmısın, yaptığın taskların adedi ve ayrıntıları yazar, orada da yokmu  ???

omar33

Baktım yaptığım tasklar gözüküyor.Hatta garanti olması için saydım.Sitede durum normal  ama crowdflower neden saymamış anlamış değilim.Kör talihim peşimi bırakmıyor be yaptığım tasklar sayılsa task sayım 95 oranda 76-77  olurdu birkaç taska level gelirdi.Neyse başka yapabileceğim birşey varsa söyleyin yapayım yoksa tek yol ticket...

ikose

Alıntı yapılan: omar33 - 08 Eylül 2014, 07:03:01
Baktım yaptığım tasklar gözüküyor.Hatta garanti olması için saydım.Sitede durum normal  ama crowdflower neden saymamış anlamış değilim.Kör talihim peşimi bırakmıyor be yaptığım tasklar sayılsa task sayım 95 oranda 76-77  olurdu birkaç taska level gelirdi.Neyse başka yapabileceğim birşey varsa söyleyin yapayım yoksa tek yol ticket...
her task CF nin kayıtlarına girmiyor.. Bazı tasklarda CF den gelmiyor..
CF ye işlenmesi için task görevinin yanında  aşağıdaki örnekteki gibi C.F. görevi dite parantez içinde yazması gerekiyor..
Find portfolio pages! 10x bonus for each approved link you find. [UPDATED] (CrowdFlower Official Job)