Strongerbux.Com (SCAM)

Başlatan atLL, 12 Kasım 2011, 04:04:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 13 Kasım 2011, 17:46:28
hocam yazınızı okuyunca aklıma geldi tekrardan....gelirkapısı mini yatırım grubundan ne haber ::) biz beklemedeydik zaten ancak bekleye bekleye ağaç olmuşuz sanırsam  8)
O konuyla ilgilenemeyeceğimi ve sizleri bir araya toplamak için yazdığımı yazmıştım zaten konuda ...
benim müsait olma durumum olursa ve henüz kimse ilgilenmemiş, bir başlangıç yapılmamışsa başlatırım.
Enderege bir ara talip olmuştu, Forum admine (Anıl) de bahsettim diye çekimser kalmış olabilir.
Malum çok da kolay ve herkesin kolaylıkla yapmak isteyeceği, rahat bir konum da değil.
Sonuçta konu yerinde duruyor.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 13 Kasım 2011, 18:07:04
O günlerde bulduğum sitelerin zamanı geçti. Bende kendi kendime yukarıdaki sebeplerden dolayı şöyle düşündüm:
Demek ki millet benim bulduğum siteyi benimsemiyor ki ses çıkartmadı, onay vermedi,katılmadı vs. İşin ucunu bıraktım. Eğer derseniz ki yeniden birleşelim, yapılanalım. Varım. Bulun bir site. Katılayım.

Amacım kimseyi kırmak,üzmek değildir. Kimsede alınmasın. Birlikten kuvvet doğar sözü her zaman için geçerli. Hele hele burada çok daha geçerli.

Ben kendi adıma, önceliği admine bırakmak senin de işine gelir diye düşünmüştüm.
Ondan bir ses beklediğini düşünüyordum.
Ayrıca tabii ki körü körüne olmayacak bu iş. O dönemdeki siteler herkesin INC siteleriyle sorunları olduğu bir dönemdi bu yüzünden askıda kalmış olabilir.
Benim bulduğum sitelere ilgi yok şeklinde değerlendirmemek gerekir.
Sonuçta bir grup yatırımından bahsedebileceğimiz, grup onayı alan bir site olmamış demekki.

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Kasım 2011, 18:21:55

Ben kendi adıma, önceliği admine bırakmak senin de işine gelir diye düşünmüştüm.

Hocam atla deve değil bu iş. Ben sana güveniyorsam olur. Güvenmiyorsam sesimi bile çıkarmam.  Ben buradaki yorum yapan,işin ucundan tutmak isteyen, belli bir muhabbetimiz olan  kişilere güveniyorum. ve katılırım. Kim kasa olacaksa olsun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 13 Kasım 2011, 18:30:06
Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Kasım 2011, 18:21:55

Hocam atla deve değil bu iş. Ben sana güveniyorsam olur. Güvenmiyorsam sesimi bile çıkarmam.  Ben buradaki yorum yapan,işin ucundan tutmak isteyen, belli bir muhabbetimiz olan  kişilere güveniyorum. ve katılırım. Kim kasa olacaksa olsun.
Mazur gör, tam anlayamadım, admini tanımıyorum mu diyorsun yani ? Öyle ise daha önce birşey söyleseydin keşke.
Çünki ben hepimizin belli uğraşıları var zaten, ek bir yük gelmesin, PTC konusunda sadece buna kanalize olacak biri herkes için iyi olur diye admin olabilir dedim.
Keza daha önceki bildiğim hatta beraber yaşadığım bazı tecrübelerini de hesaba kartarak. Ortak yatırımlarımız oldu.
Tabii ki ben söylüyorum diye birine güvenmenizi bekleyemem, ama aksi bir durum varsa da bu konuda bir beyan beklerim.

Ve her şartta bu dönemde altından kalkamayacağımı bildiğim için de en başından beri benim olamayacağımı beyan ediyorum.
Bu sebeple herkesin onayını alabilecek birine ihtiyaç var..

Neyse bu konunun da içine etik :)
Konu orada... odunlar istiflenip altına çırası döşenmiş halde. Sadece kıvılcımını bekliyor.
- Genel yatırım planı,
- Genel geri dönüş paylaşım planı,
- onay alabilecek bir site ve bu siteye ait, yatırım, geridönüş gibi bilgiler içeren önümüzdeki günlere kabaca yok gösterecek bir günce taslağı.

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Kasım 2011, 18:53:09

Mazur gör, tam anlayamadım, admini tanımıyorum mu diyorsun yani ? Öyle ise daha önce birşey söyleseydin keşke.

Ne demek Admini  tanımıyorum? O manada demedim. Bu işi admine veya altından kalkamam diye topu birine atmaya gerek yok manasında konuşuyorum. Ben veya Admin veya herhangi bir başkası üstesinden gelir.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Kasım 2011, 16:31:37
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 13 Kasım 2011, 15:32:50
min ödeme yoktu dün tıkladıklarımı istedim bugun ipatal edilmiş ve min ödeme 1.5 a çıkmış büyük ihtimalle 1.5 oluncada para vermezler ben bıraktım atll k.bakma . ama elisa hocam çok haklı buxshotlarla uğraşılmaz derken
Filmsiz kalma,
Ben diğer yatırımlar da olduğu için çok uğraşamadım. bu buxhostlardan kopardığın kâr dır.
Gördüğüm kararıyla ço siteye tıklayan 6-7 kişi varsınız.. hatta daha da çok olabilir...
Onlarca siteden ödeme alamamaktan sa, 5 siteden birinden ödeme almayı garantileyin.. Grup kurun. Biriniz girsin, diğerleri de refi olsun.
Kazandığınızı paylaşın. Biz de böyle mantıklı bir şey çıkartırsanız az çok aklımıza geldikçe, müsait oldukça destek veririz...
(En azımdan kendim için söylüyorum, + birkaç kişiden de eminim)
Seçin yenilerden 1 tane site, deneyin. Hatta elinizdekilerden biri de olur.. ben 3-5 tıklamıştım hakkımı kaybedeceğim, balance da şu kadar birikti demeyin.
Sonuçta alamayacaksınız o parayı ;) O yüzden biriniz başlamış olsa bile, mantıklı olan bir tanesine hep beraber dalın.
Birleşebilirseniz ilk sitenize benden tam tık desteği...

Edit: 10 larca reklam olan bir site seçmeyeceğinizi ümit ederim :D

Düşünceniz çok güzel ben eğer böyle bi durum olursa hertürlü uyarım.Ama sıknıtı şu misal bunu ben konu olarak açsam yeni veya eski bi site için fazla kişinin uyacağını düşünmüyorum açıkcası.Yinede uygun bir site bulunca değerlendirmeye çalışırım düşüncenizi en azından bir yerden başlanmış olur.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 13 Kasım 2011, 22:25:00
Düşünceniz çok güzel ben eğer böyle bi durum olursa hertürlü uyarım.Ama sıknıtı şu misal bunu ben konu olarak açsam yeni veya eski bi site için fazla kişinin uyacağını düşünmüyorum açıkcası.Yinede uygun bir site bulunca değerlendirmeye çalışırım düşüncenizi en azından bir yerden başlanmış olur.
Ehehe, iyi bulabilmişsin o kadar yazının içinde bunu :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Kasım 2011, 22:53:02
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 13 Kasım 2011, 22:25:00
Ehehe, iyi bulabilmişsin o kadar yazının içinde bunu :)

o yazılar yokken görüp okumuştum ama cevap vermeye fırsatım olmamıştı sitemde bir iki filmin linki kırılmış onları yeniliyordum :)

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 13 Kasım 2011, 22:55:13

o yazılar yokken görüp okumuştum ama cevap vermeye fırsatım olmamıştı sitemde bir iki filmin linki kırılmış onları yeniliyordum :)

Ben ihbar ettim o linkleri illegal diye  :D

ElisaMcCline

Ben de kızım için arabalar2 ye bakayım dedim, yok premium üye ol ya da 1 sdaat sonra gel vs gibi şeyler çıkıp da alternatif linkler çalışmayınca bakmadım bir daha siteye :)
Toparla da haber ver bari.. Para mı ödeyeceğiz bir de online film izlemek için :D