ptclere yatırım..

Başlatan kilicaslan3873, 25 Nisan 2014, 01:36:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasankrpz

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Mayıs 2014, 00:33:05
burda yazılana göre siz bu taktiği denemediniz değil mi ? ,alertpay'mı kaldı artık yahu :D

alertpay konusunda haklısınız bir yanlışlık olmuş. taktik konusuna gelince, şuanda bu taktiği kullanarak 25 ref'e ulaştım ve hala devam ediyorum gayet iyi bir taktik. ben size sadece bir yol gösterdim uygulayıp uygulamamak sizin bileceğiniz mesele.

hakanatik01

Bu taktik probux ilk açıldığında beri olan bir taktik o yüzden alertpay kalmış olabilir :)
adım 6 da tutuyorsa beklemeden golden alın derim 1,34 avg kurtarıyor ref avgniz 6.adımdaki gibiyse boşuna oyalanıyorsunuz olur direkt adımları hızlıca geçmek sizin için daha kazançlı olur ;) Probux ,ilk günlerdeki gibi değil artık gene kazandırıyor ama dediğiniz gibi "937.5$ ise aylık kazanç sağlayabilirsiniz " sözü pekte tutmaz bilginiz olsun hali hazırda bu ref sayılarına ulaşmış arkadaşlarımız var forumda aylık kazançları bu kadar değil ;)
Burdan istatistiklerini kontrol edebilirsiniz ;
http://www.gelirkapisi.com/istatistikleriniz/probux-%28stats%29-istatistikleri/1815/
sizde paylaşımda bulunabilirsiniz kendi AVG lerinizi ;

Alıntı yapılan: hasankrpz - 06 Mayıs 2014, 00:03:59
Adım 9: Kiralık ref üye sayınız 500 olduğu zaman artık daha fazla ref kiralamayın.

Bir diğer konuda taktiğinizin 9 adımı 500'ref olduktan sonra golden alımı olmaz zaten maks. 200 ref kiralanabiliyor standart üyeler için ;) taktik eski olduğundan bilgilerde eksik kalmış dolayısı ile;

Alıntı yapılan: hasankrpz - 06 Mayıs 2014, 00:03:59
Adım 10: Hesabınızda 100$ para biriktirin ve bu parayla Golden üye olun. Golden üye olma ücreti şuanda 90$'dır.

10 adım zatenyanlış şuanki fiyat 90 değil 80$ ;)

Coulers79

25 refle 1250 refe çıkmayı hayal ediyorsun, taktiği nereden aldıysan yanlış almışsın.  ::)  Şevkini kırmak istemem çünkü bir ara RR'ler kendini bozmuştu. Ama şuan herşey güzel gözüküyor, garanti diye bir şey yok. Bu forum biraz PTC bilir, extra bir taktik var mı?   :g

bilalyuzugullu

siz dua edin taktik 2.5 avg ye göre planlanmış, yabide 4 avg ile planlasalardı noolacaktı; hepimiz köşeydik şimdi.

arkadaşı ben oraya buraya ancak tarihi ve nostaljik değeri olan taktikleri kopyalayıp yapıştırmadan önce, istatistik bölümünü incelemeye davet edeyim.