Fusebux veya Zapbux Reklam Kampanyasi

Başlatan cihan77, 03 Mayıs 2014, 01:12:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Ojooo 8 DR

Alıntı yapılan: cihan77 - 18 Mayıs 2014, 14:42:04
Siteme yeni bir yorum getirdim. Reklam icin kullanabiliriz. http://www.10.topptc.eu/

Olumlu olumsuz degerlendirmelerinizi bekliyorum. Tesekkurler

Bence orta alana 1 slot daha ekleyecek gibi, görseli küçültmende fayda var. Yüklenmesi uzun sürüyor.
Bekleyip görmek lazım görebilmek için.

Fuse için renk denemişsin sanırım, görsel değişmiyor. Neoda ise clixblue çıkıyor.

cihan77

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Mayıs 2014, 01:15:48
Ojooo 8 DR

Bence orta alana 1 slot daha ekleyecek gibi, görseli küçültmende fayda var. Yüklenmesi uzun sürüyor.
Bekleyip görmek lazım görebilmek için.

Fuse için renk denemişsin sanırım, görsel değişmiyor. Neoda ise clixblue çıkıyor.

Gorsel kucuktu bir arkadas ben goremiyorum buyutmen daha iyi olur dedi. Bende yuklenme aninda oluyor. Fusebux ilk siteye girildiginde ekran goruntusu gorunur. Fusebux renk olayini oraya ornek olarak ekledim. Herhalde diger sitelere uygulayacam. Mouse ile uzerine gelince degissin. Clixblue ekran goruntusunu Neobux yaptim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: cihan77 - 19 Mayıs 2014, 10:17:08
Gorsel kucuktu bir arkadas ben goremiyorum buyutmen daha iyi olur dedi. Bende yuklenme aninda oluyor. Fusebux ilk siteye girildiginde ekran goruntusu gorunur. Fusebux renk olayini oraya ornek olarak ekledim. Herhalde diger sitelere uygulayacam. Mouse ile uzerine gelince degissin. Clixblue ekran goruntusunu Neobux yaptim.

ben sadece fikrimi söyledim, site senin, herkesten fikir al tabii ki :)

Sadece şu konu:
Sende anında yükleniyor çünki ilk kez girmiyorsun.
İlk kulanan herkese o resimin bir kere yüklenmesi lazım, sonra browser cache den gelir Ok.
Ama ilk ziyaret edene beklemeden çıkmaz o resimlerden hiçbiri ;)

cihan77

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Mayıs 2014, 22:25:28
ben sadece fikrimi söyledim, site senin, herkesten fikir al tabii ki :)

Sadece şu konu:
Sende anında yükleniyor çünki ilk kez girmiyorsun.
İlk kulanan herkese o resimin bir kere yüklenmesi lazım, sonra browser cache den gelir Ok.
Ama ilk ziyaret edene beklemeden çıkmaz o resimlerden hiçbiri ;)

Anladim. Iptal edecem pek kullanisli degil. Asagidaki ornek uzerinde calissam sizin gozunuzde ekran goruntusu ve odeme kaniti acaba tutarmi?

Ornek
http://www.10.topptc.eu/profuse.htm

ElisaMcCline

Çpk büyük, çok yer kaplıyor ve yine aynı şekilde, ilk gelen ziyaretçi, ödeme kanıtını görmek için bayağı bir beklemeli.
Diğer siteden pro kanıtını daha önce gördüğüm için anında geldi. Ama fuse için oldkça beklemem gerekti. Bilmesem hayatta o kadar süre beklemezdim.

bence siteni yavaşlatıyorsun bu şekilde. Çok adetli ve büyük görsellerden uzak durmanda fayda var ;)

cihan77

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Mayıs 2014, 22:32:52
Çpk büyük, çok yer kaplıyor ve yine aynı şekilde, ilk gelen ziyaretçi, ödeme kanıtını görmek için bayağı bir beklemeli.
Diğer siteden pro kanıtını daha önce gördüğüm için anında geldi. Ama fuse için oldkça beklemem gerekti. Bilmesem hayatta o kadar süre beklemezdim.

bence siteni yavaşlatıyorsun bu şekilde. Çok adetli ve büyük görsellerden uzak durmanda fayda var ;)

Ziyaret edip denedigin icin tesekkur ederim. O zaman iptal.  :)

Coulers79

Bu ödeme kanıtlarına niye taktın ki eskisi gibi link verirsin oldu bitti. :)

cihan77

Alıntı yapılan: Coulers79 - 19 Mayıs 2014, 22:36:47
Bu ödeme kanıtlarına niye taktın ki eskisi gibi link verirsin oldu bitti. :)

Ne bileyim taktim iste ama artik vazgectim. Eski kullandiklarimizla devam edecem. Birde www.topptc.eu ilk slotta fusebux uzerine mouse ile gelirmisin o ozellik iyimi?

Coulers79

Güzelmiş birde ustasına sormak lazım, usta ne dersin bu hususta?  :D

aydyar13

Önceki yavaşlık büyük olduğu için mi yoksa internet sayfasının ekranı olduğu için mi oluyordu.?