bir sorum var arkadaşlar

Başlatan kilicaslan3873, 05 Mayıs 2014, 00:13:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kilicaslan3873

arkadaşlar hayrlı geceler. yeri burası mı bilmiyorum ama bişi sorucam. google choremo kullanıyorum türkçeye çevirirken reklamları tıklarken bazı sitelerde konuşma balonu dediğimiz balon çıktığında reklam duruyor (Clikxsense zapbux fuse ve gjoo stelerinde )devamlı bu oluyor ve sıkıcı oluyor her reklam  açıldığında balon çıkıyor ve reklamı donduruyor bu balonu nereden silebiliriz ben (regedit  hkey local)dan yapmaya çalıştım fakat xp için bulabildim w7 kullanıyorum bunu regedit den nasıl sileceğiz windows 7 için şimdidien teşekkürler

hakanatik01

tükçeye çevirmeseniz çözüm daha kolay olabilir pek bişi yazmıyıor sonuçta :) chrome kullanan arkadaşlar cevap vereceklerdir umarım cevabı vardır..

TwofuN

Bende o dertten muzdaribim. Bildiğim kadarıyla translate chrome ile birlikte geliyor.

bilalyuzugullu

biara bende de vardı ama bikaçgün önce kendi kendine kayboldu ve çok mutlu oldum  (hp) umarım sizde kurtulursunuz :)

kilicaslan3873

ingilizcemiz olsa hepten kaldırıcaz da.. ingilizceye zamanında müzikçi girmişti :)

hakanatik01

İngilizceye gerek yok işte pTC için zaten çevirmek istediğinz sayfa olduğunda dasağ tıklayıp türkçeye çevir diyebilrsiniz;
@nihat istenirse kapanabiliyor;
Tarayıcı araç çubuğundaki İngiliz anahtarı simgesini tıklatın.
2-Seçenekler'i  belirtin.
3-Gelişmiş Seçenekler sekmesini tıklayın.
4-Diller kısmından "Okuduğum dilde olmayan sayfaları çevirmeyi öner. " onay kutusunu kullanın.
https://support.google.com/chrome/answer/173424?hl=en&ref_topic=1678461
resimli anlatım varmış üşendim burdan bakabilrisiniz :)
[spoiler]http://ademocut.com/chrome-de-google-translate-acma-kapama-resimli-adem-ocut/[/spoiler]

kilicaslan3873

hakanatik sağol o dedğini biliyorum ayarlardan hepten kapatılıyor benim yapmak istediğim balonu kapatmak onun var bir yolu da ben bulamadım yani başlat -çalıştır hkeylocal dan.... bil beyninden yapılıyor

hakanatik01

Alıntı yapılan: Nihat - 05 Mayıs 2014, 00:22:14
Bildiğim kadarıyla translate chrome ile birlikte geliyor.
O cevap nihat içindi kilicaslan3873 istenirse kapanabiliyor ama sende dediğim gibi kullanabilrsin macereya girmek yerine kapat ne zaman lazım oldu sağ tıkla sayfayı çevir de gene çevirir,Regedit tehlikeli biraz sistemide çökertebilirsin kurcalarken ,

maximilyanus

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Mayıs 2014, 01:24:02
O cevap nihat içindi kilicaslan3873 istenirse kapanabiliyor ama sende dediğim gibi kullanabilrsin macereya girmek yerine kapat ne zaman lazım oldu sağ tıkla sayfayı çevir de gene çevirir,Regedit tehlikeli biraz sistemide çökertebilirsin kurcalarken ,

blon cıktıgı zaman bu sayfayı asla cevirme de bir daha cıkmaz benim de ptclerin cogunda cıkıyodu hepsini öyle kapattım

ikose

Crome da son moda bu sanırım 1 aydır falan var.
site tıklarken forumda dolaşırken 1 kez bile türkçeye çevir butonunu kullandığınızda sonraki 10-15 tıklamanızda hep balon çıkıp çeviri yapılsınmı diye soruyor..
3-4 kez bu sayfayı asla tuşuna bastığınızda kayboluyor..
Hakanın dediği gibi  ayarlar  bendede, tek öneri sitelerde zaten bir çok şey zaten sabit kısa sürede alışıyorsunuz..
Sadece adminlerin gönderdiğini çevirmek kalıyor onuda çevirici açıp kopyala-yapıştır yaparak hallederseniz ve
ayarlarınızıda değiştirirseniz kolayca kurtulursunuz o balondan..