bir sorum var arkadaşlar

Başlatan kilicaslan3873, 05 Mayıs 2014, 00:13:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

benim ingilizce dilini asla çevirme olarak ayarlı.. İstediğimde türkçe çevir derim.. Çevirir.. Başka bir sayfaya geçince balon çıkar, artık çeviri işime yaramıyorsa asla çevirme derim bir daha ben isteyene kadar çıkmaz balon felan..

chorme ff ikisini de aktif bir şekilde kullanıyorum. 2 tarayıcıda 0 eklentide..
Hakandan bir ara, ff deki tüm eklentilerini ve ne işe yaradıklarını özel pm olarak isteyeceğim hatta :D istedim

hakanatik01

Bana kalsa chrome kullanmayın der geçerim :P (gyk)
@maximilyanus @Filmsizkalma dediğinizin dediğimden farkı yok ama :P :D benim yaptığım direkt o soruya bile muhattap olmamak , bende direkt öyle ayarlı dediğim gibi çevirmek istersemde sağ tık yaptığımda türkçeye çevir diye hemen menü görünüyor :) kilicaslan3873  biraz daha zor yoldan yapmak istemiş registry falan diye ordanda olucaktır ,zaten burda yaptığımız herhangi bir ayar orada kayıt altına alınacaktır ama registry ile oynamak tehlikeli uzak durmasında fayda var .

@FilmsizKalma yazarım ama seni chromedan koparmak istemem :P (gyk)

FilmsizKalma

işte bende onu diyorum, çevirmek istediğim yere sağ tık yapar türkçe çevir derim.. sonra işim bitti ise balon görünür ordan asla çevirme derim.
Sen yaz bana

hakanatik01

işte bende onu derim balon faln görülmez :P htat eklenti kullanmak daha iyi sadce seçili alanı çevirme özellikleri faln oluyor :P tüm sayfayı çevirmekle vakit kaybetmeye gerek yok :P :D Kısaca yazayım isteyen  olursa uzun yazarım :D

En sık kullandıklarım;
ADblock :Gereksiz reklamları engelleme
Always on top : İstediğimiz pencereyi diğerlerinin üstünde tutma adıda üstünde gerçi
Check4Change :Sayfada meydana gelen değişikliklerden haberdar olma;
Classsic Theme restorer :son firefoxun chrome görünümünü sevmedim eski görünümü geri getiriyor :)
Copy links   :Birden çok linki aynı anda kopyalama (gizli bile olsa)
Flashblock        :Flashları engelleme
Greasemonkey    :Script dilde yazılmışUserscripte yada kendi yazacağın script kodlarla hertürlü işlemi yaptırabileceğin dosylarını çalıştımana yada devredışı bırakma
Minimizetottray : Firefoxu sistem saatinin yanına küçültmeye
Noscript :Scriptlerin Çalışmasını engeller dolayısı ile sayfalar hızlı açılır v.s.
PİxlrGrabber :Sayfanın istenilen yerinin ekran görüntüsünü almaya yarar
S3.Google.Translate :Sayfanın tamamnını belli kısmını çevirmeye yarar
Snap links   Aynı anda birden çok linke tıklama
Super start   : Görselleştirilmiş Sık kullanılanlar
Tab mix plus  :Tablarla ilgili yapılabilcek herşey :)
Text link   : Yazıları htttp linkine çevirme ;
imacros,firebug  v.s. daha var 5-6 tane daha ama yazmaya gerek yok :P :D
....
...