Probux ProGrid Oyununda 30 Günlük Reklam Kampanyası

Başlatan mesut, 06 Mayıs 2014, 02:20:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydyar13

Ben kimsenin 5 dolara progrid reklamı vereceğini düşünmüyorum.

hamzakursad

Mesut hala önerilere açıksan;

kendi fikrimce bu fiyatlar da pahalı. Bu forumda kimse kâr amaçlı bu tarz reklam kampanyası yapmıyor, kimse de bu kadar pahalıya reklam satın almıyor :) Olurda biz progrid reklamı verecek olsaydık,

1-1 [$3]  1-2 [$2]  1-3 [$3]
2-1 [$2]  2-2 [$1]  2-3 [$2]

Gibi bir fiyat olurdu. Kaldı ki progrid reklamı bu tarz toplu reklamlarda pek tutulan bir reklam türü değil. Bu tabiki sadece kendi fikrim, size bol şanslar ;)

bilge8408

Grid reklamlarından verim almak istiyorsan, aynı anda ve ödeme yapan/trafik alan en az 6-7 siteyi kullanman lazım. Sitelerini belirle, 1 aylık hesabını yap ve slotlar için fiyat belirle. O zaman talep olacaktır.
Aynı anda verilen grid reklamları fiyat/performans açısından etkili bir yöntemdir.

mesut

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 07 Mayıs 2014, 01:37:25
Mesut hala önerilere açıksan;

kendi fikrimce bu fiyatlar da pahalı. Bu forumda kimse kâr amaçlı bu tarz reklam kampanyası yapmıyor, kimse de bu kadar pahalıya reklam satın almıyor :) Olurda biz progrid reklamı verecek olsaydık,

1-1 [$3]  1-2 [$2]  1-3 [$3]
2-1 [$2]  2-2 [$1]  2-3 [$2]

Gibi bir fiyat olurdu. Kaldı ki progrid reklamı bu tarz toplu reklamlarda pek tutulan bir reklam türü değil. Bu tabiki sadece kendi fikrim, size bol şanslar ;)

Önerilere tabi ki her zaman açığım... Ve fikrinize saygı duyarım...
İlk defa böyle bir şeye kalkıştığım için piyasayı pek bilmiyorum... :)
Son defa reklam ücretlerini güncelliyorum... :)
20 SLOT yapıp 1$ yapmaktansa az olsun öz oldun mantığı ile 6 SLOT sığacak şekilde yaptım...

REKLAM İÇİN YENİ SLOT ÜCRETLERİ:

1-1[3$]     1-2 [3$]     1-3 [3$]

2-1[3$]     2-2 [3$]     2-3 [3$]

NOT: 15 gün sonra 2. sıra slotlar 1. sıraya geçecek şekilde değişiklik yapmayı düşünüyorum...

BOL KAZANÇLAR...

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.