Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sertug84

Alıntı yapılan: leprechaun - 02 Aralık 2014, 23:43:36
sertuğ kardeşim bu backdoor dediğin siteye arka kapıdanmı girecez :) bu arka kapı nerede

admin backdoor demiş ben demedim :) verdiğim link işte backdoor olarak vurgulanmış :) o linki kullanarak tıklayabilirsin.

enderege

Toplam 66reklam vardı. 55 tanesini tıkladım. Kalan 11 tane yemedi. Hemde yüksek miktarlı reklamlardı.  Arka bahçedeki kapı ve pencereleri kapadılar mı?

Onur devam edebiliyormusun?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sicher

bende sayfaya girdiğimde paid ads kısmına tıklayınca girişini yapmıo yani reklamları gostermio

diğer yontemle giriş yapalım tamamda reklamların basında bulunan sayıları nerden goreceğiz

enderege

Alıntı yapılan: sicher - 03 Aralık 2014, 01:09:16

diğer yontemle giriş yapalım tamamda reklamların basında bulunan sayıları nerden goreceğiz

https://www.paidverts.com/member/baplog.html

9 haneli rakamlar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

leprechaun

bende dayanamadım altlardan başladım ve ilk reklamım 10 dolarlık çıktı :)

mansur47

mini UPGRADE bitmiş yenileyeyim mi yoksa sitenin açılmasını mı bekleyeyim boşa geçen zamanların upgrade reklamlarını  toplu olarak mı verirler acaba

LordMugi

İşin ilginç yanı 2 Aralık için Bap reklamı bile gelmedi reklam sayısı hala sabit bugun için olanlarda gelecek mi yarım saate görücez

processor

Bende ilk sayfadan başlayıp yaptım linkler bitti ama kalan 28 tane daha var onların kodları yok napcaz  :)

sicher

yeni yontem sayesinde biraz tıklayabildim keske biraz geriden tıklasaymısım buyuk reklamlar zaman bitti diye gitmiş galiba

ne kadar kaldıgına nerden bakıoz peki

tıklayamadıgımız reklamlar sonradan gene gelir mi yoksa giden gitmiş midir

kilicaslan3873

yaa iyiki bi yatırım yaptık buraya haa.:(
ben bilmem ender hocam odun niyetine değil kütük niyetine  cehennneme... (hydr) (prt)