Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

capaxa

digadz a verdiğim reklamla 1 tane ref gelmiş :) Umarım baya yatırım yapıp kazanır :D

StoWoo

Alıntı yapılan: capaxa - 11 Aralık 2014, 18:12:58
digadz a verdiğim reklamla 1 tane ref gelmiş :) Umarım baya yatırım yapıp kazanır :D

yatırıyomu şimdi bi 1000$  (prt)  (dns)

capaxa

Alıntı yapılan: StoWoo - 11 Aralık 2014, 18:19:27
yatırıyomu şimdi bi 1000$  (prt)  (dns)

Ah nerde nerdeee :))
10 dolar yatırsın ya o da iyidir :D O kazandıkça bende kazanırım sonuçta :D

canthebest

aile içi referal yapabiliyor muyuz sitede? öyle bi kural okumadım ama emin olayım dedim :D

capaxa

Reklam gelmeye başladı günlük reklamlar mı ki , gece geliyordu hep

eopariltay

arkadaşlar selam,
kredi kartı ile en düşük komisyonlu yatırım yöntemini biliyorsanız paylaşabilir misiniz?

bitcoin, perfect money, egopay, vs. hangisi ile sisteme bakiye ekleyebilirim?

enderege

Alıntı yapılan: eopariltay - 12 Aralık 2014, 00:16:08
arkadaşlar selam,
kredi kartı ile en düşük komisyonlu yatırım yöntemini biliyorsanız paylaşabilir misiniz?

bitcoin, perfect money, egopay, vs. hangisi ile sisteme bakiye ekleyebilirim?

Hangi site olursa olsun tavsiyem Paypaldır. Nedenine gelince, siteye ödeme yaparken belki diğerleri ile az komisyon ile işini halledebilirsin ama ya çekerken, ya bozdururken, ya bankaya atarken bir şekilde Paypaldan daha pahalıya mal olur.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

eopariltay

Alıntı yapılan: enderege - 12 Aralık 2014, 00:21:52
Hangi site olursa olsun tavsiyem Paypaldır. Nedenine gelince, siteye ödeme yaparken belki diğerleri ile az komisyon ile işini halledebilirsin ama ya çekerken, ya bozdururken, ya bankaya atarken bir şekilde Paypaldan daha pahalıya mal olur.

ben zaten çekim kısmı için sormadım, fon ekleme kısmı için sordum. kredi kartım ile yatırım yapıp direk ad filter, mini mega pack vs. hepsine saldırmayı düşünüyorum. ama paypal ile reklam verip BAP kazanıp bekleyerek değil, direk hemen bakiye ekleyerek. o açıdan fikirlerinizi alabilir miyim?

enderege

Alıntı yapılan: eopariltay - 12 Aralık 2014, 00:58:43
ben zaten çekim kısmı için sormadım, fon ekleme kısmı için sordum. kredi kartım ile yatırım yapıp direk ad filter, mini mega pack vs. hepsine saldırmayı düşünüyorum. ama paypal ile reklam verip BAP kazanıp bekleyerek değil, direk hemen bakiye ekleyerek. o açıdan fikirlerinizi alabilir miyim?

Bende genel anlamda dedim. Bir sürü ödeme işlemciye neden kart,banka hesabı vs tanıtayım? Ama illa önemli değil vs. diyorsanız kesintiler buradayazıyor. Bakabilirsiniz.

https://www.mytrafficvalue.com/deposit_methods.html
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

eopariltay

Alıntı yapılan: enderege - 12 Aralık 2014, 01:20:12
Bende genel anlamda dedim. Bir sürü ödeme işlemciye neden kart,banka hesabı vs tanıtayım? Ama illa önemli değil vs. diyorsanız kesintiler buradayazıyor. Bakabilirsiniz.

https://www.mytrafficvalue.com/deposit_methods.html

çok teşekkür ederim hocam, inceliyorum. yarın karar verip bir kanaldan yatırım yapacağım. hayırlısı.