Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Yav ben hala reklam izleyemiyorum error veriyor. Ticket filan mı atsam ne yapsam kullanamadım gitti şu siteyi  :))

sertug84

Alıntı yapılan: gaddar - 25 Aralık 2014, 16:16:36
Üstad puanı 3m de sabitledikten sonra ne kadar kazandın ve ne kadar zaman geçti :)

210 dolar para çektim + 2000 adet hisse aldım + hesabımda şu an gene 200 dolara yakın para birikti. 15 aralıktan itibaren oldu bu söylediklerim.

TheLeaks

Alıntı yapılan: sertug84 - 25 Aralık 2014, 18:17:47
210 dolar para çektim + 2000 adet hisse aldım + hesabımda şu an gene 200 dolara yakın para birikti. 15 aralıktan itibaren oldu bu söylediklerim.
Çok iyi bir kazanç

Almak değiş bende bulunan BAP ları satmak istiyorum ?  BAP ları paraya çevirme yani ? nasıl yapabilirim

gaddar

evet kazanç güzel takriben aylık400-450 dolar arası. senin dediğin bap satma olmaz bekliceksin her gün eksilicek bapların yavaş yavaş anca böyle olur başka türlü olmaz :)

triplekill

Yok mytrafficvalue'dan başka yoluda var ama seni epey zarara uğratıcaktır bilen arkadaşlar detaylı anlatıcaktır

halibo

Alıntı yapılan: ufuko - 25 Aralık 2014, 18:05:35
Yav ben hala reklam izleyemiyorum error veriyor. Ticket filan mı atsam ne yapsam kullanamadım gitti şu siteyi  :))
bugün reklam gelmedi sen neyi tıklıyon  :)

Ufuko

Alıntı yapılan: halibo - 25 Aralık 2014, 19:16:33
   bugün reklam gelmedi sen neyi tıklıyon  :)
Yav ben normalde siteyi kullanmıyorum eski hesap vardı inactive olmuş activate BAP'ları izliyorum error veriyor. Yeni üyelik açtım ondada olmadı.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: TheLeaks - 25 Aralık 2014, 18:03:14
Almak değiş bende bulunan BAP ları satmak istiyorum ?  BAP ları paraya çevirme yani

Aynı sayfada en alttaki listenin üst barında sağda + sell your shares for BAP butonu var.
O butona tıklayıp gelen sayfada : ( https://www.mytrafficvalue.com/shareholders/sell_bap.html )
bilgileri girerek satış başlatabilirsiniz. Talep eden olursa alır.

ElisaMcCline

Reklamlar gelmeye başlamış arkadaşlar :)

lazuri

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Aralık 2014, 01:44:02
Reklamlar gelmeye başlamış arkadaşlar :)

server saatine yani günün bitmesine 30 dk kala jo saolsun gönderdi reklamları :)