Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazuri

bugün reklam geldimi ki ? (gece gelenler hariç) Ayrıca reklam sürelerini uzatırlar o konuda hiç sıkıntı olmadı hatırladıgım kadarıyla.

Bu arada  srcnckr arkadaşımız güzel bir süte bulmuş tüm reklam gruplarına tarih tarih ne kadarlık reklam verilmiş tablo halinde gösteriyor.

http://mtvpv.com/tools

enderege

Alıntı yapılan: lazuri - 27 Aralık 2014, 21:10:21
bugün reklam geldimi ki ? (gece gelenler hariç) Ayrıca reklam sürelerini uzatırlar o konuda hiç sıkıntı olmadı hatırladıgım kadarıyla.

Ben gece reseti beklemedim. Gün içinde de tıklayamadım. Normalde gelen reklamlar 20:30 gibi bitiyor. Açılırsa ne gelmiş, ne silinmiş göreceğiz.

Az önce account geldi 68 reklam var gördüm ama reklamları tıklayınca yine bakım moduna girdi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

lazuri

Alıntı yapılan: enderege - 27 Aralık 2014, 21:17:27
Ben gece reseti beklemedim. Gün içinde de tıklayamadım. Normalde gelen reklamlar 20:30 gibi bitiyor. Açılırsa ne gelmiş, ne silinmiş göreceğiz.

Az önce account geldi 68 reklam var gördüm ama reklamları tıklayınca yine bakım moduna girdi.

Anladım hocam tahimim çok uzun sürmez gelince tıklarsınız.Gerçi jo faceden 1 saatlik bir bakım dedi ama kaç saattir kapalı umarım biran önce gelir.

enderege

Site geldi. Reklamlara 24 saat eklenmiş. Bu da demek oluyorki yarın reklam gelmeyebilir!... mi acaba? :D

volkanaydinli

Bende site halen yok...

enderege

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 27 Aralık 2014, 23:24:04
Bende site halen yok...

(prt)

Bende 68 reklam vardı. Bitirdim.

Google DNS kullanıyorum. ve birde browsera site adını manule olarak yazıp girmeyi dene. Bana bazen oluyor öyle.

volkanaydinli

Teşekkürler, chrome da denedim açıldı...

hakanatik01

frefoxtada açılıyordu :P kahrolsun chrome :D

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Aralık 2014, 00:23:53
frefoxtada açılıyordu :P kahrolsun chrome :D

Forever firefox, never dont use other browser. :PP

srcnckr

7. gruba yükseldim, inşallah pazartesi iyi bi reklam gelir artık :)