Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

20$ la 100 bin bap aldım %40 la bozdurup satsam bile kardayım, bu sistem çöker bence

triplekill

Bence şu an battı :D

hilmicekic

batmış battığı kadar zaten. 2 gündür henüz siteye giriş yapamadım doğru dürüst.  (red)

triplekill

Site açıldı hayırlı olsun :)

KyLienq

Acildi arkadaslar fiyatlar hala aynı

triplekill

Galiba site batıyo $0.0397 düştü shareler ......

eopariltay

arkadaşlar Jo az önce yeni bir duyuru yaptı. Ayın 4'ü ya da 5'inde tüm BAP'larımızı sıfırlayıp karşılığında hepimize hisse vereceklermiş.

Radikal bir değişiklikler var, fiyat hareketleri bu yüzden.

Benim anladığım her hafta BAP'ları sıfırlayıp hisse verecek ve günlük reklamlar daha yüksek tutarlı olacakmış. İşin matematiğini tam daha çözemedim.

Her hafta aynı şey olacakmış sanırım, BAP ile devam etmek isteyen hisse satıp yine BAP'a dönecekmiş, paraya çevirmek isteyen de hissesini satıp cash out edecekmiş.

https://www.mytrafficvalue.com/forum/news/bap_exchange_guide/1.html#p73581

object1500

Alıntı yapılan: eopariltay - 28 Aralık 2014, 17:32:40
arkadaşlar Jo az önce yeni bir duyuru yaptı. Ayın 4'ü ya da 5'inde tüm BAP'larımızı sıfırlayıp karşılığında hepimize hisse vereceklermiş.

Radikal bir değişiklikler var, fiyat hareketleri bu yüzden.

Benim anladığım her hafta BAP'ları sıfırlayıp hisse verecek ve günlük reklamlar daha yüksek tutarlı olacakmış. İşin matematiğini tam daha çözemedim.

Her hafta aynı şey olacakmış sanırım, BAP ile devam etmek isteyen hisse satıp yine BAP'a dönecekmiş, paraya çevirmek isteyen de hissesini satıp cash out edecekmiş.

https://www.mytrafficvalue.com/forum/news/bap_exchange_guide/1.html#p73581

üstadlar ben pek birşey anlayamadım bu translate zaten berbat çeviriyor ama durum ciddi gibi tam olarak nasıl yani üstadlar şimdi ne yapmamızı önerirsiniz?

gaddar

madem öyle bi sistem getirecekler neden fiyatları düşüyor herkes elinde tutar . Ya şunu ingilizcesi iyi olan bi delikanlı açıklasada anlasak. bendeki 2m bap diyelim hepsini hisse yapacaksın snra ben o hisseyi satıp para yapıcam onunla da reklam alıcam fantaziye bak  :DD

gaddar

bi de bunların kesintisi sabit mi. Günlük kaç alım satım yapabiliyoruz ?