Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Teşekkürler arkadaşlar.

Alıntı yapılan: lazuri - 30 Aralık 2014, 19:44:05
eğer 0.05 lik upgrade işinizi görürse en bu upgraden bugün reklamlar aldım.

Kastettiğim o reklam değildi.

%1 ibareli reklamlardan gelmedi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

capaxa

super user reklamları yatırımdan pay değil miydi?
Reklam alımını kapattığı için gelmemiştir belki

enderege

Alıntı yapılan: capaxa - 30 Aralık 2014, 20:41:14
super user reklamları yatırımdan pay değil miydi?
Reklam alımını kapattığı için gelmemiştir belki

Benim dünya kadar reklamım hala aktif, bitmedi. Millette niceleri vardır. Onları versin. O reklamlar ne zaman bitecek?

bebeto911

yarın sabah shareye geçiyormuyuz şimdi

eopariltay

Alıntı yapılan: enderege - 30 Aralık 2014, 20:46:58
Benim dünya kadar reklamım hala aktif, bitmedi. Millette niceleri vardır. Onları versin. O reklamlar ne zaman bitecek?

Ender hocam %1'likler gecenin sonunda o gün yapılan yeni satın almalardan geliyor, aktif ama tamamen gösterilmemiş mevcut reklamlardan değil.

Dolayısıyla bugünden itibaren swap işlemine kadar çıkmaması normal. Yalnız herkes eli mahkum 1 ocakta yatırım yapacağı için 1 Ocak sonrası hem mini, hem mega upgrade'de (eğer site patlamazsa) devasa reklamlar gelir hesaplarımıza.

enderege

Alıntı yapılan: eopariltay - 30 Aralık 2014, 21:23:19
Ender hocam %1'likler gecenin sonunda o gün yapılan yeni satın almalardan geliyor, aktif ama tamamen gösterilmemiş mevcut reklamlardan değil.

Dolayısıyla bugünden itibaren swap işlemine kadar çıkmaması normal. Yalnız herkes eli mahkum 1 ocakta yatırım yapacağı için 1 Ocak sonrası hem mini, hem mega upgrade'de (eğer site patlamazsa) devasa reklamlar gelir hesaplarımıza.

Adam işi biliyor. 1 Ocak sonrası eldeki bitmemiş (parasını ödediğimiz ama randıman alamadığımız, kredisi daha bitmemiş, her halükarda hakkımız) reklamları verecek galiba. Bakın ne kadar çok reklam verdim diyede övünecektir.

gaddar

https://www.mytrafficvalue.com/forum/news/liquidity_report_30th_december_2014/1.html

jo nun kazanç bordrosu bi nevi :)200.000 $ civarında bi şeyler var ama tam net kazancını sene başında tekrar yazacak sanırım.Adam çakal zorlamadan döndürdü sistemi şimdi bi de bundan döndürür ohh miisss yanlış zamanda yatırmışız (zopa)

hilmicekic

Alıntı yapılan: sertug84 - 30 Aralık 2014, 16:23:03
valla bende tam emin değilim. ya 31 inin gecesi açılacak reklam alımı yada 1 ocakta açılacak. ama açılmadan reklam dağıtımının yapılacağını sanmıyorum. o yüzden aşırı bir aceleye gerek yok. 1 ocakta reklam alımı açılırsa tahminen akşamında yada gecesinde reklam dağıtımı yapılır. tabi bu gene benim tahminim ve herzaman belirttiğim gibi kimseyi yatırıma zorlamıyorum.
Jo "5 Ocakta hiç görmediğiniz kadar büyük reklam göreceksiniz" demişti. Sanırım ayın 1'inde başlamayacak reklam gönderileri. Başlamaması da lazım zaten. Jo bunu düşünmüştür. 4 gün müsade edecek yatırım yapmamız için. Yoksa yılbaşı gecesi kimse yatırımla falan uğraşmaz. Jo'nun amacı zaten sisteme para girdisi sağlamak. Bunun için bize 5 Ocak'a kadar süre veriyor.

lazuri

server saatinden sonra her an bapları share çevirebilir jo.Asıl öneli olan hisse fiyatları biranda oldukça düşecek.Dikkat edin arkadaşlar.

lazuri

son gün olmasına rağmen baplar geldi.Sanırım yarın akşam bapları çevirecek.