Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lincozenco

Alıntı yapılan: enderege - 01 Ocak 2015, 23:24:57
Payza master kabul etmiyor malesef. Başka  ödeme işlemcilere üye bile değilim.  Olmakta istemiyorum. STP de 2400$ ımı dolandırdılar ettiler zamanında. O nedenle başka işlemcilere güvenmiyorum.

Çıldırmamak elde değil , biri master kabul etmez , biri paypal'dan para almaz , vallahi rezalet billahi rezalet.Ben de STP ye üye olacaktım şimdi , söylediğinizden sonra vazgeçtim :)

sertug84

Alıntı yapılan: lincozenco - 01 Ocak 2015, 23:27:06
Çıldırmamak elde değil , biri master kabul etmez , biri paypal'dan para almaz , vallahi rezalet billahi rezalet.Ben de STP ye üye olacaktım şimdi , söylediğinizden sonra vazgeçtim :)

neteller deneyebilirsiniz hocam.

triplekill

Server saati 2saat geri mi bizim saatimize göre reklam alma ozaman saat 12de açılıcak

lincozenco

Alıntı yapılan: sertug84 - 01 Ocak 2015, 23:36:05
neteller deneyebilirsiniz hocam.

Hocam öyle de 7 dolarlık bap 8.6 ya geliyor , hani büyük yatırımlarda göze batmaz da öğrenci insanız yılbaşından çıktık zaten cep delik cepken delik , 8.6 dolar 20,xxx gibi bir rakama denk geliyor ki kartta 20 tl var , onun için de 1 dolar aşağı almam lazım 6 dolarda bu rakam 7.55 yapıyor , zarar %25 gibi bir boyuta varıyor ki reklamlardan anca toparlarım bu parayı gibime geliyor , netellerden ufak yatırım yapmakla hiç yapmamak arasında çok bir fark yok gibi sanki hocam :) Anca +50 dolar gibi yatırımlarda bu para göze batmaz :)

lazuri

Tam bap karşılıgında hisse alıp para ile satacaktım ki baplı fiyatlarla paralı fiyatlar dengelenmiş.Gün boyu bap ile satın alıp para ile satış arasındakarlı bir pay vardı.Reklam alımı açıldı bu fark kapandı ve dengelendi tesadüfe bakın :)

furkanture

ben reklam alamadım :D kapanmış yine 22.00 da diyor onların saatine göre 12 demi?

KyLienq

Camping de pending yazıyor ne olcak şimdi

triplekill

Reklam alımı şu an açık mı?

kilicaslan3873

Ad purchases have been disabled. Ad purchases will temporarily be re-enabled at 22:00 Server time
bizim saate göre 00.00 da yine geçici açılacak diyor saat 21(23:00) de açılan ne kadar açıldı arkadaşlar site

lincozenco

Reklam alımları açılana kadar Paypal mağduru arkadaşlara yardımcı olabilir misiniz acaba ? Paypal'dan para yatmıyor , bende visa card olmadığı için Payza'da kullanamıyorum , Neteller'e kaydoldum şimdi neteller'den alışveriş yaparken netellere para mı yatırıyoruz yoksa paypalda olduğu gibi para yatırmadan mı işlem yapıyoruz biri aydınlatabilir mi beni acaba ?