Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kilicaslan3873

ödeme alan var mı arkadaşlar

leprechaun

benim kayıp olan baplar yansıdığı yer burasımı
My Traffic Value Shares: 1,023 yazıyor

nebu

Maalesef paypal ile ödeme halen yapılamıyor. Bir an önce düzelse de baplarımızı yükseltsek.

hakanatik01

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 02 Ocak 2015, 13:57:31
ödeme alan var mı arkadaşlar
Ödeme kanıtlarına bakaydın yahu :) hkapan almış bende bugün aldım ama benim share v.s. ile işim olmadı yeni yıldan önce içerde biriken vardı  onu çekip siteyle ilişkimi kestim arada tıklar çıkarım alışkanlıktan :) ;
http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/paidverts-odemeleri/msg226563/#msg226563

sertug84

Alıntı yapılan: bebeto911 - 02 Ocak 2015, 10:15:18
7. seviyedeyim 5 dolarlık reklam gelmiş bumu müthiş rakamlar onlarda çoğu %1 upgradeden

arkadaşım bilmeden yorum yapıyosun ağlayıp duruyosun ya. o gelen gece reklamları zaten. gündüz reklamları yüksek gelir gece gelenleri ekstradan bonus olarak sayman lazım.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: leprechaun - 02 Ocak 2015, 13:59:31
benim kayıp olan baplar yansıdığı yer burasımı
My Traffic Value Shares: 1,023 yazıyor

Evet orası :)

Tam link veremedim, site kaydı çünkü :D

processor

Alıntı yapılan: srcnckr - 02 Ocak 2015, 13:24:36
piyasada share fiyatı 137 BAPken, 79 BAPtan satan bir arkadaşdan (büyük ihtimal yanlışlıkla yazdı ya da share olayını bilmiyo) 136 share kaptım :)

Hayırlı olsun. Kaçırmamak lazım  ;)

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 02 Ocak 2015, 14:28:32
Evet orası :)

Tam link veremedim, site kaydı çünkü :D

Elisa hocam 300000 bap 1.023 mü ediyor yanlışlık varmı
bapları nasıl satıcam paidvertse biraz yabancıyım :)
yardım için teşekkürler  :y

bebeto911

Alıntı yapılan: sertug84 - 02 Ocak 2015, 14:26:39
arkadaşım bilmeden yorum yapıyosun ağlayıp duruyosun ya. o gelen gece reklamları zaten. gündüz reklamları yüksek gelir gece gelenleri ekstradan bonus olarak sayman lazım.
hocam bi sohbet geçmişimiz var laflarına dikkat et sadece niye böyle geldi diyorum yani bir yanlışlıkmı var diye sana cevap olsun diye yazmadım ben onu. ortam karışık stres var neyin nasıl olduğunu kavramaya çalışıyoruz ağlıyosun diyosun. ayıp ediyosun yaşına uygun konuş  yaşlarımız aynı zaten. burda yardımcı olmaya çalışıyorsunuz eyvallahta  bu tarz cevaplar küçültür sizi
insan sohbet hatrına böyle sert yazmaz yani :X

sertug84

ortalama seviyelere yükselttik yine bakalım bu sefer dünkü gibi yüksek değerde reklam gelmeyebilir çünkü gruplardaki kişi sayısı baya arttı ve bildiğiniz gibi kazançlar kişi sayılarına bölünüyor. Gerçi eski versiyonda 120.000 dolar dağıtırken dünkü gelenin 3 te biri geliyordu ama dün sadece 40.000 dağıtmasına rağmen çok sağlam geldi.