Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

asıl mevzu o gruplarda olan kişi sayısı  ;) ki o da arttığına göre yarısını bekleyelim üst gruplar için :)

srht

Alıntı yapılan: gaddar - 02 Ocak 2015, 18:43:18
asıl mevzu o gruplarda olan kişi sayısı  ;) ki o da arttığına göre yarısını bekleyelim üst gruplar için :)

Bence yarısından fazladır. Sonuçta o gruba çıkan adam da yatırım yapmış olacak seviyesi kadar ;)

lazuri

Alıntı yapılan: gaddar - 02 Ocak 2015, 18:43:18

Kişi sayısı tabiki önemli gruplardaki kişi sayısı 2 katına çıkarsa dediğin gibi reklamlar yarıya düşer ama atladıgın bişey var jo toplam reklam dagıtım miktarını aynı tutacagını ne biliyorsun dünkünün 2katına çıkarsa yine aynı miktar gelir matematik sonucta :)

Neyse sonuçta ben fikir yürütmesi açısından koydum ama 1.seviye 1.09 sa değerler dünküne yakın gelecektir benim tahminim.Ama bu sadece tahmindir :)

srht

Alıntı yapılan: lazuri - 02 Ocak 2015, 18:58:31
Kişi sayısı tabiki önemli gruplardaki kişi sayısı 2 katına çıkarsa dediğin gibi reklamlar yarıya düşer ama atladıgın bişey var jo toplam reklam dagıtım miktarını aynı tutacagını ne biliyorsun dünkünün 2katına çıkarsa yine aynı miktar gelir matematik sonucta :)

Neyse sonuçta ben fikir yürütmesi açısından koydum ama 1.seviye 1.09 sa değerler dünküne yakın gelecektir benim tahminim.Ama bu sadece tahmindir :)

Aynen ama daha fazla vermek zorunda baya yatırım oldu ;) İnşallah hepimiz büyük reklam tıklamaya usanırız  :)

furkanture

paidverts coştu önceden 5 levelde 3 dolar geliyodu şuan 6 k bapım var 1.5 dolar geldi

sertug84

toplamda dağıtılacak olan rakam ortalama 118.000 dolar.

lazuri

Alıntı yapılan: srht - 02 Ocak 2015, 19:09:21
Aynen ama daha fazla vermek zorunda baya yatırım oldu ;) İnşallah hepimiz büyük reklam tıklamaya usanırız  :)

İşte o yüzden dağıttığı toplam reklam fiyatını en az 2 katına çıkarır diyorum buda gelecek olan reklamları dünkü seviyeye yaklaştırır :) inş. kardeşim yollasın büyük reklamları bekliyoruz :)

Ama keşke reklam alımından önce yollasaydı reklamları :)

triplekill

İnşallah bu akşam bari paypalla yatırım yapabiliyim

lazuri

Alıntı yapılan: sertug84 - 02 Ocak 2015, 19:11:40
toplamda dağıtılacak olan rakam ortalama 106.000 dolar.

Dün toplam Available: $ 40524  dağıttığına göre 2.5 katına çıkarmış toplam reklam dağıtımını :)

sertug84

7. grup için ortalama gelecek reklamları hesapladım tabi yüzdelik dilimleri değiştirmediyse bu şekilde gelecek ;

grupta 50 kişi varsa   ---> 200$
grupta 100 kişi varsa ---> 100$
grupta 150 kişi varsa ---> 66$
grupta 200 kişi varsa --->50$

oranlar ortalama hesaplardır birebir tutacak diye birşey yok. 7. grup içindir bilginize.