Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Captcha sorunu bende de var. :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

gaddar

solve media ile alakalı sanırım bi sorun var aynısı bende de var ama yii reklamlar gelmiş  8) hisse fiyatları da 0,045 seviyelerinde takılı kaldı bi 0,05 in üstüne çıkaydı iyiydi :)

lazuri

Bu jo nun bahsettiği büyük reklam ayın 5inde mi gelecekti arkadaşlar bilgisi olan varmı ??

okyanus

Arkadaşlar Bap yukseltmeye çalışıyoz ..kazanıyoruz bişiler..Bu arada hiç ödeme almak gelmedi aklıma..Bu gün baktım paypal %6.50 komisyon
yazıyor daha az komisyon ödeyerek para çekmenin yolu varmı
Diğer bir husus site ödeme yapıyormu..Bilgi sahibi olanlar yorumlarını paylaşırsa memnun olurum.Teşşekurler

processor

Hisse satış ve bap satımında sıradaki teklifi kabul etmek için hepsine buton koymuşlar. daha hızlı işlem olur artık :y

furkanture

Bn paide 100 tllik yaitirmla basladm kazanicaz tm 5.seviye oldm bapu sabit tutup para cekecektim site bozdu simdi hsla devam ediyorun forumunu takip ediyorum tam anliyamiyorum ingilizcem pek yok umarim eski haline doner site

processor

svjatogor nickli adam sürekli hisse alıp satıyor. Aşağıya misal Alıma 0,0470 den teklif veriyor aldığını satışa 0,0475 e yazıyor. Alım satım arasında sürekli fark var adam 50-100 hise ile oynuyor bu şekilde....

gaddar

Arkadaşlar zaten hergün reklam gelmesini beklemez kimse kenarda 50 $ ı varsa hisselerle oynar  (hp) ben 31 aralıkta oynadım % 100 getirisi vadı şu an hisseyi parayla alıp parayla satmak getiri yapar sakın bapla satmayın unutmayın bapla satarken %3 kesinti var o da bap 150 iken 4,5 bap kayıp demektir dikkatli hisse alıp satın ???

okyanus

Alıntı yapılan: processor - 03 Ocak 2015, 14:39:09
svjatogor nickli adam sürekli hisse alıp satıyor. Aşağıya misal Alıma 0,0470 den teklif veriyor aldığını satışa 0,0475 e yazıyor. Alım satım arasında sürekli fark var adam 50-100 hise ile oynuyor bu şekilde....

Haklısın ama  vergi var   ...parada 
baplarda ise  4 fark olması lazım   örnek
140 aldın diyelin  144 de satarsan kafa kafa ya gelir  4 bap vergi var
Jo şuan parayı kırıyor
vergi olmassa of neler yapılır ama fazla uğraşma  borsa işi zordur sinirlerin bozulur.
tavsiye şu şekilde olur..bap ları takip edersin  fiyat 140 iken  adamın biri 130 dan atar hemen kapar 139 dan satarsın..ama 1 sn de kayboluyor..

processor

Alıntı yapılan: okyanus - 03 Ocak 2015, 16:57:16
Haklısın ama  vergi var   ...parada 
baplarda ise  4 fark olması lazım   örnek
140 aldın diyelin  144 de satarsan kafa kafa ya gelir  4 bap vergi var
Jo şuan parayı kırıyor
vergi olmassa of neler yapılır ama fazla uğraşma  borsa işi zordur sinirlerin bozulur.
tavsiye şu şekilde olur..bap ları takip edersin  fiyat 140 iken  adamın biri 130 dan atar hemen kapar 139 dan satarsın..ama 1 sn de kayboluyor..

Bap alışverişinde %3 komisyon var ama hisse alıp satmada komisyon yok :y