Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

paragelsinde

anladım kişiye göre ilgi var firmada  :DD

ikose

Alıntı yapılan: demre - 06 Ocak 2015, 11:50:51
anladım kişiye göre ilgi var firmada  :DD
Olabilir, bunu yazdıkmı bilmiyorum ama
sizler +18 den şikayet ettiğiniz günlerde ben hiç görmedim mesala, belkide bayanlara nezaketle yaklaşıyordur :))

bebeto911

Mega upgradeden bugun 26$ dolar gelmis reklamlardan 7 $ gelmiş.  Bianda bukadar dusermiki acaba size ne gelmis. Grup 9

enderege

Arkadaşlar, her türlü taktiği denedim. Kusura bakmayın ama şöyle yapın oluyor, böyle yapın oluyor lafları hikaye. Amuda kalkıp bile confirm desem OLMUYOR... Browser değiştim, cokie vsi temizledim. Browseri sildim yeniden yükledim... YOK... Lütfen İngilizcesi iyi olan biri bu durumu yazsın bende ticket atayım. Kaç gündür  reklamlarım otomatik recycle oluyor. Yetişmiyor. Bu iş reklamların süresini uzatmakla olmaz. Bir çözüm bulsun. Gerçekten sırf bir daha reklam tıklamayayım diye BAP ları shareye çevirme noktasına geldim.

Önceden zamanı az kalandan tıklamaya başlardım. Şimdi yüksek meblağlıdan başlıyorum. Çünkü onları en son verdiği için zamanı çok oluyor ama tıklayamadığım içinde kaçıyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

triplekill

Alıntı yapılan: enderege - 06 Ocak 2015, 12:43:03
Arkadaşlar, her türlü taktiği denedim. Kusura bakmayın ama şöyle yapın oluyor, böyle yapın oluyor lafları hikaye. Amuda kalkıp bile confirm desem OLMUYOR... Browser değiştim, cokie vsi temizledim. Browseri sildim yeniden yükledim... YOK... Lütfen İngilizcesi iyi olan biri bu durumu yazsın bende ticket atayım. Kaç gündür  reklamlarım otomatik recycle oluyor. Yetişmiyor. Bu iş reklamların süresini uzatmakla olmaz. Bir çözüm bulsun. Gerçekten sırf bir daha reklam tıklamayayım diye BAP ları shareye çevirme noktasına geldim.

Önceden zamanı az kalandan tıklamaya başlardım. Şimdi yüksek meblağlıdan başlıyorum. Çünkü onları en son verdiği için zamanı çok oluyor ama tıklayamadığım içinde kaçıyor.
Aynı durumdayım hocam hatta yavaştan başladım bapları share'e dönüştürmeye  (sinir) (sinir)

triplekill

Jo bu bap swaple amacına ulaştı bir ev aldı şimdi bu tıklayamadığımız reklamlarlada araba alır gerçi recycle oluyo  ama

kilicaslan3873

arkadaşlar yazılarda 2 gündür sorun yok hatta bugün daha da güzel çıkıyor , tekrarda vermiyor tek tek tıklsmsyls hemen bitiyor reklaların hepsini tıkladım 2 gündür şükür bende sorun yok umarım sizlerdede düzelir.. ama bu arada digadz gene gitmiş...  (hydr) >:( >:( >:(

[IMG]http://i57.tinypic.com/mshmwz.jpg[/img]

[IMG]http://i61.tinypic.com/2whqgpl.jpg[/img]

kilicaslan3873

bu da başka bi görüntü tekrar tekrar değiştiriyorum hep böyle büyük çıkıyor düzelttiler heralde

[IMG]http://i60.tinypic.com/f2lk51.jpg[/img]

srcnckr

bebeto911

arkadaşlar bir sorum var şimdi ben 9.gruptayım tam sınırdayım yani  şuan bapım 1,502,073 bana reklam geldiğinde 9 dan mı geliyor yoksa jo efendi yada sistem herkimse önden bikaç dolar atıp 8 e düşürüp öylemi yüksek meblağları gönderiyor bunu bilmek istiyorum ona göre reklam verelim