Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydyar13

Para kazandıran reklamlar BAP karşılığı gelir. Oranı 1 dolar=2000 BAP. BAP olduğu sürece para kazandıran reklamlar gelecektir. BAP bitince reklam gelmeyecektir. İsterseniz biriken parayla BAP satın alabilirsiniz. Onun oranı da 1 dolar =3100  BAP tır. Yani devamlı BAP satın alıp gelen reklamlara tıklayarak %150 civarı dönüştürürsünüz.

https://www.mytrafficvalue.com/shareholders.html adresinde share-bap-dolar dönüşümleri yapabilirsiniz hisse alım satım işlemidir borsa gibi.

kallardo

Alıntı yapılan: aydyar13 - 18 Ocak 2015, 01:39:37
Para kazandıran reklamlar BAP karşılığı gelir. Oranı 1 dolar=2000 BAP. BAP olduğu sürece para kazandıran reklamlar gelecektir. BAP bitince reklam gelmeyecektir. İsterseniz biriken parayla BAP satın alabilirsiniz. Onun oranı da 1 dolar =3100  BAP tır. Yani devamlı BAP satın alıp gelen reklamlara tıklayarak %150 civarı dönüştürürsünüz.

https://www.mytrafficvalue.com/shareholders.html adresinde share-bap-dolar dönüşümleri yapabilirsiniz hisse alım satım işlemidir borsa gibi.

teşekkürler. bap log kısmını yeni gördüm.geçmişe gittim ve     -20   Ad issue şeklinde bir sürü bap kesilmiş. anlamı reklam hatası mı  oluyor ? bu önlenemez mi ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: kallardo - 18 Ocak 2015, 01:46:18
teşekkürler. bap log kısmını yeni gördüm.geçmişe gittim ve     -20   Ad issue şeklinde bir sürü bap kesilmiş. anlamı reklam hatası mı  oluyor ? bu önlenemez mi ?

reklam hatası değil.
Size çıkan her reklam için (siz tıklasanız da tıklamasanız da, size tahsis edildiği için) hesabınızdan BAP kesilir.

Tıklayarak ücretsiz edindiğiniz bapları bu şekilde paraya çevirirsiniz.
Ya da; 1$ a aldığınız 3100 BAP ,çin size 1.55$ lık reklam çıkar. yani her 1$ için 2000 BAP kesilir.

1$ dan düşük reklamlar için de aynı oranda BAP kesintisi olur.
Örneğin
0,0005 lik reklam için 1 BAP
0,001 li reklam için 2 BAP
0,01 lik reklam için 20 BAP
0,10 lk reklam için 200 BAP
1$ lık reklam için 2000 BAP
10$ lık reklam için 20.000 BAP

Sadede gelirsek, oran aynı. reklam ne kadar büyükse, hesabınızdan da o kadar büyük  oranda bap kesilir.

kilicaslan3873

0.0005 likler ciseliyor gene sağanak sapanak.. alt üyemin birtanesi fıttıracak neredeyse bu 0,0005 liklerden   (hydr) :DD  :DD  :DD

GameHunter

Arkadaşlar PV'de yeni olduğumu söylemiştim. son bir şey sormak istiyorum anladığım kadarıyla bu Shares olayı mytrafficvalue sitesi ile alakalı. ve mytrafficvalue.com sitesi PV'nin HYIP sitesi yanılıyor muyum ?

Eğer net şekilde HYIP sitesiyse hiç bulaşmayacağım buraya. Detaylı Türkçe açıklamayı nereden bulabilirim. Forum çok uzamış bulamıyorum aradığımı.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 18 Ocak 2015, 03:04:20
Arkadaşlar PV'de yeni olduğumu söylemiştim. son bir şey sormak istiyorum anladığım kadarıyla bu Shares olayı mytrafficvalue sitesi ile alakalı. ve mytrafficvalue.com sitesi PV'nin HYIP sitesi yanılıyor muyum ?

Eğer net şekilde HYIP sitesiyse hiç bulaşmayacağım buraya. Detaylı Türkçe açıklamayı nereden bulabilirim. Forum çok uzamış bulamıyorum aradığımı.

Evet bağları var ama tam tersi.
PV, MTV nin ptc sitesi :) PV çok daha uzun süredir varmış. Ve evet HYIP tabanlı bir site.

MTV hakkında ayrıca bir bilgi yok. PV ile ilgili kısmını da bu konunun ilk sayfasında bulabilirsin.
Ama shareler ile ilgili bilgi yoktur.
Site admin PV tarafını da MTV ye bulaştırmak için elinden geleni yapmasaydı, zaten buradaki küçük bir azınlık dışında hiçkimsenin de bir işi olmayacaktı.
Pek çok kişi de zaten elindeki sharelerden kurtulup, PV tarafında devam ediyor.

recep1852

Size ufak bir sorum olacaktı sitede para çekmek için doğum tarihi girmemiz gerekiyormuş sanırsam siteye kaydolurken hangi tarih girdiğimi unuttum nasıl öğrenebilirim ?

Yada ben yanlış yerden mi para çekmeye çalışıyorum :)

capaxa

Super User - Mini Upgrade   466 ($30.73)
1 haftalık mini upgrade den gelen bu kadar.. İlk başlarda yüksek geldi de son günlerde düşük gelmeye başladı. O yüzden şimdilik yenilemeyeceğim..
Biriken parayla 6. seviyeye yükseltmeyi düşünüyorum..

umtbra

Alıntı yapılan: capaxa - 18 Ocak 2015, 09:53:28
Super User - Mini Upgrade   466 ($30.73)
1 haftalık mini upgrade den gelen bu kadar.. İlk başlarda yüksek geldi de son günlerde düşük gelmeye başladı. O yüzden şimdilik yenilemeyeceğim..
Biriken parayla 6. seviyeye yükseltmeyi düşünüyorum..

Harika. Bana 4 günde 7$ geldi henüz. Heralde 10$ falan olur toplamda.

feyyaz458

arkadaşlar filtre sınırsızdı değilmi hani ömürboyu