Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aamir

arkadaslar ilginc birsey oldu daha once forumda kimsenin basına geldi mi bilmiyorum ama yanlıslık aynı anda 2 tane mini uprage aldım..ilk once bir tane aldım ama purchased yazmadı bende almadığımı düşünerek bir daha aldım.. şu anda bugun tarihli 2 tane mini uprage var, bu durumda 2 uprageye de olması gereken kadsar reklam gelir mi yada ticket mi atmalıyım?

ElisaMcCline

Gece upg reklamlar gelmemiş.
Jo nun açıklaması; kuyrukta zaten reklam olması sebebiyle önceliğin onlarda olması.

Gece resete doğru 0,0005 lik atmaya başlamıştı ama 20-21 kadar oldu ve kaldı. Belki bekleyen onlardır.

umtbra

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Ocak 2015, 09:51:52
Gece upg reklamlar gelmemiş.
Jo nun açıklaması; kuyrukta zaten reklam olması sebebiyle önceliğin onlarda olması.

Gece resete doğru 0,0005 lik atmaya başlamıştı ama 20-21 kadar oldu ve kaldı. Belki bekleyen onlardır.

Gelmeyen mini upgrade reklamları ne olacak? Bugün upgrade'in son günü?

gaddar

benimde bitiyor allahtan akşam 9 civarı tam çakal eleman bitenlere hemen aldırır.Ama gelir sanmıyorum çok geçsin :)

umtbra

Alıntı yapılan: gaddar - 20 Ocak 2015, 13:00:47
benimde bitiyor allahtan akşam 9 civarı tam çakal eleman bitenlere hemen aldırır.Ama gelir sanmıyorum çok geçsin :)

Gün içinde gelirmi dersin?

recep1852

Bende para çekmek için ticket attım doğum yılını unuttum diye aynen şu cevabı attı sonra resim attım cevap yok başka öğrenmenin yolu yok mu ?

sertug84

Alıntı yapılan: recep1852 - 20 Ocak 2015, 13:07:28
Bende para çekmek için ticket attım doğum yılını unuttum diye aynen şu cevabı attı sonra resim attım cevap yok başka öğrenmenin yolu yok mu ?

bence bide yazıyla at belki güvenlik nedeniyle resimi açmamışlardır. senden istediği sadece perfect moneyden yaptığın ödeme detayı.

recep1852

Tamam hocam birde öyle deneyeyim

recep1852

sertug84 Hocam çok sağolun sayenizde admin onayladı ve ödeme istedim bekliyorum :)

lincozenco

2.99 luk upgrade alayım diyorum ama henüz 4.seviyeyim , sizce çok mu gereksiz olur :)