Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

pardon pm nin alt limiti farklı olabilir  *) *) *)
bir hafta içerisinde yatıyor genelde
benim 3 günü geçmedi şimdiye kadar

JustBrain

421 sayfanın karışık olarak 200 küsürünü okudum, değinilmeyen bir konu olduğunu düşünüyorum. Eğer konuşulmuşsa ve görememişsem kusuruma bakmayın. Kazanılan paralar bir noktadan sonra büyük rakamlar olmaya başlıyor. Biz bu paraların vergisini ödemekle yükümlü müyüz? İnternette de araştırdım ama kesin bilgiler yok bu konuda.

gaddar

Büyük paralar kazanmadığımız için hiç araştırmadık ama şu ana kadar öyle bi sorun olmadı . Olacağını da sanmamsadece ödeme işlemcileri arasında komisyon olur.

eopariltay

Alıntı yapılan: recep1852 - 22 Ocak 2015, 13:36:04
Hocam bir sıkıntı mı var bende anlamadım bide ilk ödeme isteyişim Paidverts'ten

Hocam dün Jo forumda yazdı,  Perfect money ve Bitcoin tarafında çekimlerde şüpheli durumlar varmış.

O yüzden Perfect Money ve Bitcoin çekim taleplerinde 7 günlük süreyi sonuna kadar kullanıp iyice hesapları inceleyip öyle göndereceğim yazdı.

Sana özel bir durum değil yani.  Bundan sonra Paypal vs. ile çek istersen, ya da 6-7 günde alacağını bilerek Perfect money isteyebilirsin.

enderege

Tebrikler Sertuğ. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sertug84 - 22 Ocak 2015, 14:13:59
Arkadaşlar aranızda artık seviye 11 olan birisi var ;)

Hayırlı olsun :)

mansur47

Captcha yine hata veriyor google de slow media da

enderege

Alıntı yapılan: mansur47 - 22 Ocak 2015, 16:47:29
Captcha yine hata veriyor google de slow media da

Aynen... Bende de hata veriyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

mansur47

4 dolarlık reklam vr ve 3 saat kkalmış inşallah uzatırlar

ikose

Site tıklamaları kapatıldı.. Bakım yapıp +12 saat ekleyeceklermiş galiba yanlış anlamadıysam

Sorry!, Paid Ads section is in maintenance which started on 15:00 server time. Will be back within an hour. Your ads will be extended by additional 12 hours as a form of recompense.