Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Filtre alacaksanız, biraz dişinizi sıkıp BAP seviyenizi de en azında BAP4 veya daha üstüne taşıyın, ki gelen günlük reklamlardan da çok fazla fireniz olmasın.

Bu adam herkesi filtreye zorluyor sürekli.
Yaptığı şey aslında her hesaptan 10$ lık hava parası istemekten başka birşey değil.
Çünkü herkes filtre alırsa ne olacak. Kendi mi tıklayacak o 0,0005 lik reklamları.

Yeni gelenler yatırımsız başlayamasın diye onlara yaslıyor galiba biriken ne varsa.
Ama bitiremez yine de. Habire üretiliyor bir taraftan alınan her reklamla.

gsliali30

çok haklısınız hocam 10$ karşılığında bişey vermiycek bu yüzden buna zorluyor ama inatla sabahtan beri tıklıyorum :D bıkmadan usanmadan :D

tolgahanuzun

Ben kardeşime tıklatıyorum. Karşılığında pc'mde oyun oynamasına izin veriyorum. :D Birazınada ben tıklıyorum.

:D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aliberk - 25 Ocak 2015, 19:49:58
çok haklısınız hocam 10$ karşılığında bişey vermiycek bu yüzden buna zorluyor ama inatla sabahtan beri tıklıyorum :D bıkmadan usanmadan :D

Senin başka şansın yok zate, tıklayacaksın ya da BAP lar boşa gitmiş olacak, zarar yazacaksın :D
Filtre olmadan 0,05 lik alıp kendin kaşınmışsın :D
Her konusu olduğunda yazıyoruz burada, filte olmadan 0,05 lik almayın diye :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgahanuzun - 25 Ocak 2015, 19:52:30
Ben kardeşime tıklatıyorum. Karşılığında pc'mde oyun oynamasına izin veriyorum. :D Birazınada ben tıklıyorum.

:D

Kardeş boşa çıkınca ben de harçlığını verebilirim bak :P
PC de süper, ne oyun isterse rahatça oynayabilir :D

gsliali30

aynen bende alıyım biraz işi biterse 140 tane var :D hocam aşırı onlineyim ama orayı atlamışım heralde :D nese yapıcak bişey yok bidaha almıycam filtre alana kadar

ontix

0.05 liğe filtre fayde etmiyo diye biliyorum yanlışmı biliyorum ?

capaxa

Alıntı yapılan: ontix - 25 Ocak 2015, 22:01:05
0.05 liğe filtre fayde etmiyo diye biliyorum yanlışmı biliyorum ?
Mini ye fayda etmiyor..
0.05 likte işe yarıyor..

kazanpara

bi arkadaşım kendi kayıt olamıyo diye ben kayıt yaptırdım sorun olurmu acaba ben kullanmıcam siteyi

kallardo

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Ocak 2015, 22:47:31
Bende hep 5 harfli ve okunabilir şekilde geliyor ? ???

Sizlere nasıl geliyor ki ?

iki kelime ve okuması biraz zordu.

Bu bapları nasıl biriktiriyorsunuz arkadaşlar ? bi kaç güne sıfıra iniyorum ben. yatırım şart mı illa bap artırmak için ? 1 dolar olunca direk reklam alıcam.şimdilik hedefim o.