Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lacrymosa

son 10  captcha hata verdi..bu kadar tesadüf olamaz..

son 15 oldu  (sinir)

lacrymosa

captcha de kesinlikle sıkıntı var gözün gördüğü şey de bu kadar hata olmaz

10 daikadır bir tane captcha doğru olmaz mı yahu..bu jo efendi ne yapmaya çalışıyor

gsliali30

bende gözlerimi kontrol ediyordum bendede hata ver beyler site genelinde demek ki

ikose

Bendede hata veriyor yine  :y genel bir durum demekki  :y

berkay2323

Alıntı yapılan: ikose - 26 Ocak 2015, 13:29:36
Bende 200 den fazla reklam var..
eğer önemli deil diyeceğiniz BAP puanınız gitti ise gelen reklamları recycle yaparsınız..
Yok benim için önemli diyorsanız tıklar , paranızı geri alır, yeni reklam satın alır,
2000 Bap karşılığı tıkladığınız reklamdan kazandığınız 1$ ile  reklam satın aldığınızda 3,000 Bap kazanırsınız..
Bu sitede kazanç malesef böyle..

Not = Bu konuyu ana konuya ekliyorum :)
3-4 saatimi alır 0.0005 veriyor hocam  :'(

vkk09

Bende de hata vermeye başladı, yalnız arkadaşlar bu gibi sistemden kaynaklanan durumlarda paniklememize gerek yok;
Captcha'ya tıklayamadığımızdan dolayı BAP kaybeder isek, kaybolan BAP loglarımız ile attığımız ticket bize yardımcı oluyor, zararımızı karşılıyorlar, ki zaten adamlar bu gibi durumlarda Ads lerin sürelerini uzatıyorlar  (zopa)

tolgahanuzun

ve site kapalı
edit:

Düzeldi :d

gsliali30

sorun bende düzeldi arkadaşlar

gaddar

arkadaşlar reklam aldığınız zaman 10 da 1 ini size 10 günde dağıtıyor . Ben yaklaşık 450 $ lık reklam aldım 5 gün önce bana her gün 7-8 geliyor normal reklamlar hariç yani sizin verdiğiniz komisyonlar size geri geliyor daha ne olsun  8) Bi de filtre alın ama büyük yatıracaksanız benm gibi verirseniz 1000 dolar  (hydr) bi reset zamanında direk 2 bin yatırıcam artık çekme zamanı  +1

bilgin1490

Alıntı yapılan: ikose - 26 Ocak 2015, 14:04:58
Bendede hata veriyor yine  :y genel bir durum demekki  :y

Daha once yazilmis olabilir , aktif bir konu oldugu icin ve sık takip edemedigimden dolayi simdiden kusura bakmayin.
Hesap ayarlarinda personel ayarlar kisminda "preferred captcha" secenegi var hocam, oradan google captcha yi sectiginizde sorunu cozebilirsiniz. Sahsen ben bayadir onu kullaniyorum ve hic (kesinlik hic!!) hatayla karsilasmadim :) hatta cogu zaman hic kod bile sormadan direk onayliyor :))