Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguzkpcglu

Alıntı yapılan: ikose - 30 Ocak 2015, 18:38:33
1 internet bağlantısı =1 IP demek..
kaç PC olduğu önemli deil..
bu nedenle banlanırsın siteden..

Tahmin ettiğim gibi ..

Sağ ol üstat.

richman

Sorry! Site is currently under maintenance
We'll be back soon!
Alıntı yapılan: oguzkpcglu - 30 Ocak 2015, 18:35:46
Arkadaşlar merhaba 1 haftadır üyeyim siteye babama anlattım şöyle bi araştırdı tam benide üye yap dedi.:)
Aynı ip den girmek sıkıntı yaratırmı evde 2 bigisayar var aynı sitede sorun yaşanırmı bilen biri varsa hiç boşuna uğraşmayalım paidverts le başka site bakalım.:))

Kardeşim PTC sitelerinin %99'unda kural aynıdır 1 IP ile 1 hesap kullanabilirsin yani başka site bakarakta olmaz bu iş. Sen anca hyip sitelerine bakabilirsin oda birbirinizin referansı olmamak koşuluya kabul oluyor sanırım.

gsliali30

Arkadaşlar merhaba 1 haftadır üyeyim siteye babama anlattım şöyle bi araştırdı tam benide üye yap dedi.:)
Aynı ip den girmek sıkıntı yaratırmı evde 2 bigisayar var aynı sitede sorun yaşanırmı bilen biri varsa hiç boşuna uğraşmayalım paidverts le başka site bakalım.:))
bende sana şöyle birşey söylüyüm benim pcden 3 pv hesabı açtım ilk açtım kullanmadım doğru düzgün sonra bir tane açtım kazandığım 400 bapıda kaybetince onuda kapattım bir tane daha açtım :D onunla hiç uğraşmadım 2. açtığıma geçtim 10 dolar yatırım yaptım 1 hafta falan oldu kullanıyorum bir sorun yok ama şöyle bir şey üye olurken ıplerim farklıydı benimki sadece örnek bana uyup öyle yaparsın ban yersin falan bana kalmasın :D

oguzkpcglu

Alıntı yapılan: aliberk - 30 Ocak 2015, 19:01:35
bende sana şöyle birşey söylüyüm benim pcden 3 pv hesabı açtım ilk açtım kullanmadım doğru düzgün sonra bir tane açtım kazandığım 400 bapıda kaybetince onuda kapattım bir tane daha açtım :D onunla hiç uğraşmadım 2. açtığıma geçtim 10 dolar yatırım yaptım 1 hafta falan oldu kullanıyorum bir sorun yok ama şöyle bir şey üye olurken ıplerim farklıydı benimki sadece örnek bana uyup öyle yaparsın ban yersin falan bana kalmasın :D

Haha :)

Yok hocam ya o kadar riske gerek yok sağ ol :D

ElisaMcCline

Eski hesabını terkedip, yenisine devam etmene izin veriliyor.
Aynı anda ikisini kullanmaya ne derler diye düşünen varsa, ticket açıp sorabilir ya da kendi görmek istiyorsa deneyebilir :)

osibios

Alıntı yapılan: oguzkpcglu - 30 Ocak 2015, 19:21:12
Haha :)

Yok hocam ya o kadar riske gerek yok sağ ol :D
Evet bu riskli. yakalanırsan affetmezler multi hesaba girer  (zopa)
:)

gsliali30

ben ikisinide terkettim tek hesaptan devam ettiğim için sorun olacağını düşünmüyorum  :)

Coulers79

Arkadaşlar merhaba 1 haftadır üyeyim siteye babama anlattım şöyle bi araştırdı tam benide üye yap dedi. :)
Aynı ip den girmek sıkıntı yaratırmı evde 2 bigisayar var aynı sitede sorun yaşanırmı bilen biri varsa hiç boşuna uğraşmayalım paidverts le başka site bakalım. :))

PTC siteleri için kesinlikle aynı IP'den 2 hesap kullanmayın, banlanırsınız.  (dik)

sametseven

2 bilgisayarımız var. Biri benim dizüstü. Modemden girip tıklama yapıyorum. Diğer PC için farklı kullanıcı açıp vınn alıp bağlansak sıkıntı olur mu

enderege

Alıntı yapılan: sametseven - 30 Ocak 2015, 21:18:46
2 bilgisayarımız var. Biri benim dizüstü. Modemden girip tıklama yapıyorum. Diğer PC için farklı kullanıcı açıp vınn alıp bağlansak sıkıntı olur mu

Olur. Paypal ve Payza vs adresleri farklı olmalı.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.