Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rindane

sadece bekleyecek miyiz şimdi
bişey yapmaya gerek yok dimi :)

kazims

şu anda verdikleri ile share alsam ilk bap miktarına dönüyorum

boşuna tıklamış olacağız

ama düzelteceklerdir.

kazanpara

dreamsfrom

32880bap benden reklam miktarı için aldığı, geri bap satın almaya kalksam verdiği parayla, 37669 bap yapıyor, yani kârım: 4789

Normal mi bu?

memo87

Point Log a bakarsanız aynı reklamı 2 ya da 3 kere göndermiş görünüyor (reklam kodundan anlaşılıyor) yani 0,02$ lık reklam için 3 kere 40 BAP kestiği olmuş ama ortada tek reklam var, nasıl becerdiyse (zopa)

aydyar13

Mini upgrade satın alyor muyuz ? :D

dreamsfrom

Alıntı yapılan: memo87 - 10 Şubat 2015, 00:40:49
Point Log a bakarsanız aynı reklamı 2 ya da 3 kere göndermiş görünüyor (reklam kodundan anlaşılıyor) yani 0,02$ lık reklam için 3 kere 40 BAP kestiği olmuş ama ortada tek reklam var, nasıl becerdiyse (zopa)

Farkettim, bende de aynı sorun mevcut. Bildirildi mi yoksa bizimde ticket atmamız gerekir mi?

memo87

Alıntı yapılan: dreamsfrom - 10 Şubat 2015, 00:47:53
Farkettim, bende de aynı sorun mevcut. Bildirildi mi yoksa bizimde ticket atmamız gerekir mi?

Valla site yönetimi sorundan haberdarmış bilmiyorum ne yapacaklar bekleyip göreceğiz..

tayfunxl

forumda bu konuda açıklama var ticket atmayın diyor, düzeltile cekmiş , aynı reklam 3 kere gelmiş ikisi boş , her seviyede büyük kayıplar var , yarın düzelir büyük ihtimalle

JohnWick

Beyler hesabımda reklamları tıklıyordum bir anda inactive diye yazı çıkdı kapattım açmaya çalıştıgımda giriş kabul etmiyor 96 k bap vardı mail şifre doğru ama gitti hesap inactive dedi daha 2 günlük hesap nasıl inactive oluyor ticket için yardımcı olurmusunuz