Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozalp11

arkadaşlar bapdan ne kadar kesiyor ? 400 share 200bin etmesi gerekirken 185bin etti 30 bin zarar ettim

processor

https://www.mytrafficvalue.com/shareholders.html#my_shares bu adreste aşağı kısımda görebilirsin  Fee(Bap) kısmında ne kesildiğini

gaddar

normalde % 6 idi benim bildiğim % 10 a mı çıkmış kesinti ???

efekancan

2 gündür doğru dürüst reklam çıkmıyor deli etcek beni. 0.0005$ günde 100 tane çıkıyor.  bap puanıma yazık.  tıklamak zorunda kalıyorum. yatırım yapcaktım vazgeçtim yapmaktan.  sistemde kalan 50000 bap puanımı da para çevirip netellerden çekicem artık.  digadz a yatırım yapmayı düşünüyorum.

dreamsfrom

Alıntı yapılan: vkk09 - 23 Şubat 2015, 14:52:15
Yüklü yatırım yapmak isteyen debt_swap'tan sonra $0.01 - $0.02 den binlerce share alsın, neden diye soran olursa swaptan sonra insanlar panikliyor sharelerini satıp paralarını çekmek veya tekrar Pv'ye yatırmak istiyorlar

1-2ay sonra share fiyatları $0.06 $0.08 $0.12 veya çok daha fazla sayılara fırlayacak, dileyenlerde bu yüksek fiyatlardan sharelerini satıp paralarını kat kat katlayacak

Kısa bir örnek;

BapSwaptan sonra $5000'lık yatırım yapıyoruz, $0.014'ten share aldık(5000/0.014~357142Share) -----(zaman geçti fiyatlar $0.0681'e yükseldi)----->357142Share x $0.0681 = $24312 bu paranın %3'ü vergi, bize kalan net para $23591

İsteyen bu kriz döneminden faydalanır, isteyen site scam oluyor der yoluna bakar, site daha önce dept-swap yaşadı, admin MTV'yi 2011yılında açtı, site gelirleri adminin cebine değil, yeni ürünlere geliştirmelere gidiyor, paypal konusu muallakta, paypal şirketin hesabını 6ay dondurma hakkına sahip, biraz risk sevenler için ideal;

Benim görüşüm budur, herkesinkine de saygı duyarım.

Vay be bende elimde 300 share vardı 200den alıp 400den sattım diye seviniyordum.

Kocca

Jo örnek olarak 700 BAP başına 1 share vericez demiş ama gerçekten düşündüğü bu civarlarda bir rakam mı olacak? Geçen Swap'ta sistemde olan arkadaşlar tecrübelerini aktarabilir mi? Kaç BAP'a 1 share verdi ve market açıldığında share fiyatları ne kadar hareketliydi? Nasıl bir strateji daha mantıklı olabilir? Tecrübeli arkadaşlar yorum yaptıkça kriz döneminden pek çok kişi daha az zararla çıkacaktır.

enderege

Alıntı yapılan: Kocca - 23 Şubat 2015, 20:02:32
Jo örnek olarak 700 BAP başına 1 share vericez demiş ama gerçekten düşündüğü bu civarlarda bir rakam mı olacak? Geçen Swap'ta sistemde olan arkadaşlar tecrübelerini aktarabilir mi? Kaç BAP'a 1 share verdi ve market açıldığında share fiyatları ne kadar hareketliydi? Nasıl bir strateji daha mantıklı olabilir? Tecrübeli arkadaşlar yorum yaptıkça kriz döneminden pek çok kişi daha az zararla çıkacaktır.

210BAP a 1 share verdi yanılmıyorsam.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

gaddar

227 bapa 1 hisse verdi ve 0,07 den sonrası kurtarıyordu 10-12 gün içinde bu limiti aştı ama heves kurbanı olanlar ve jonun istediği gibi yapanlar satıp hemen zarar etti ve yatırım yapmak zorunda kaldı :)
Ayrıca dikkatli okuyum yazıyı
Alıntı YapWhen we initiate the swap, we will be limiting PV Bulk Ad Purchases to 1-5ad packs per day, per user for 60days. ($1.05-$5.25/day maximum)

Kısacası bi kerede 1000 dolar atayım da rahatıma bakayım yok diyor 2 ay için .Belki de doğru mu yapıyor tartışılır.Hisse alışverişinden puanları yükselteceksiniz demeye mi getirmiş sanki ??? O zamana kadar biraz reklam atsa şeytan diyor beejay e git  ???

troll145

daha 3. aya girmedik diğer swap olayının ardından. şeytana uyulmayacak gibi değil hocam  :D

dreamsfrom

Reklam dagıtımı olur mu ki acaba nakitte yapardım biraz bap bırakıp. Bilgi var mı bu konuda?