Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Alıntı yapılan: aydyar13 - 09 Nisan 2015, 01:51:24
Bu eskiden olan bri sorundu. Ayarlardan captchayı değiştirmeye denediz mi? Google captcha ve solvemedia mıydı öyle bişeydi.

İkisinde de aynı sorun var. Zaten doğru giriyorum google captcha yeşil yanıyor gönderirken hata veriyor.

AnilK

Bende de captcha hatası var evet.

memo87

Bende de aynı hata, farklı tarayıcılar, farklı bilgisayarlar, farklı chaptcha bişey değiştirmiyor  (kk)

6arti9

bende de aynı hata var
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

ikose

Hata devam ediyordu, BAP reklamları dışında reklamlarda hep hata veriyordu..
Şu an bakıma aldılar siteyi   :y

6arti9

We are currently resetting all ad timers to 18 hours.

Website should be online within 30 minutes!
>> 6arti9 <<

6arti9

bu arada jo anasayfadaki kazanc listesinde 3. sıraya düşmüştü bugun
>> 6arti9 <<

ikose

Site açıldı , sorun düzelmiş , hata vermiyor capthalar  :y

hakanatik01

Şu anda bende sorun yok.Reklamda çok yok gerçi rcyle yapmıştım akaşm 1-2 reklam gelmiş ama sorunsuz tıklyabildim tıklamayan varsa bilgisi olsun .Giriş yapmaya çalıştığımda  hesabın banlandı işte açmak için şunları şunları takip et dedi ama mail atmış bana girdim tıkladım hesabın açıldı dedi neden öyle yaptı anlamadım :D Swapta gelmedi hala ilginç :)

mepay

Günlük haberlerde yazılana göre serverlarında captcha ile ilgili yaşadıkları sorunla uğraşıyorlarmış. Neyse ki halletmişler. ve swap vaktinin gecikmesini de bu tür aksaklıkların yaşanmamasını bahane gösteriyorlar.

Swap ise yarın server saatine göre 8-14.00 arasında gerçekleşecekmiş. Bugünkü reklam dağıtımı ise 23.000$ olacakmış.