Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Dünkü hatayı farketmeyip :P ardarda alanlar ne yapacakmış şimdi.
Takip edemedim de bugün. Ticket mı atıcakmış bu durumda olanlar ??? Ben ettim siz etmeyin mi diyecekmiş ???

hakanatik01

Senin ingilizce iyi sen bize açıklasana beya :P :)
Tam net değil gibide sanki benim algıladığım 5$ alman gerekirken 10$ aldıysan extradan aldığın 5$ı PVne geri atacak. mı? :P ,silip yokmu edecek madem öyle gelin bakalım böylemi diyecek ? :P
https://www.mytrafficvalue.com/forum/news/apr_11th_daily_news.html

Çok uzun ama ,böyle birşeyler yazmış işte tam olarak ne anlamak lazım ? başkan :)
Regarding the bug that occurred and allowed users to buy up to $5 worth of ad packs as often as they wanted - we will be voiding all such campaigns bought via any balance, and refunding the users to their PV balance. So anyone who attempted to abuse this bug will not get anything out of it. However, for TOS reasons, we can't refund any "extra" campaigns that were bought due to this bug, directly via payment processors though.

bekeli

Hesabındaki para ile alanların reklam kampanyalarını iptal edip hesaba parayı geri aktaracaklarmış.
Bir ödeme işlemcisi ile alınmışsa TOS'larına göre tekrar o ödeme işlemcisine geri iade edemiyorlarmış.

Ben hesaptaki para ile almıştım. İptal olan reklam ve hesabıma yatan bir tutar yok şimdilik.
Neyse banlanma durumu yok en azından :P

processor

Level 5 oldum. 1 veya 2 paket fazladan almisimdir. Gerisini flipten aldim :D

bekeli

Paidverts'e login olmada sorun yaşayan var mı aranızda ???

ikose

Ben sürekli aynı hatayı veriyor
Invalid email/password combination - please try again

bekeli

Alıntı yapılan: ikose - 12 Nisan 2015, 12:33:19
Ben sürekli aynı hatayı veriyor
Invalid email/password combination - please try again

Bende de aynı şu an..

dreamsfrom

Login ekranına bile girilmiyor bende.

aydyar13

Sitede sıkıntı var şuan. Balance ve BAP 0 görünüyor. Baya da yavaş çalışıyor.

kralleon

aynı sorun bende de başladı..

Sorry! Site is currently under maintenance

We are currently performing a debt swap. Website should be back online within 2-4 hours. Maintenance started on 12:50 GMT.