Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

Alıntı yapılan: aydyar13 - 24 Nisan 2015, 19:52:14
0.05 lik upgrade i filtresiz almak pek akıl karı değil.

:y ($$)

6arti9

650 tane reklam 30+10 saniyeden (650*40/3600=7,2222) 7 saat  yapıyor
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

celomania

Arkadaşlar 200k bap+filitre ile giriş yapmayı düşünüyorum. Bir mesajda günlük 5 kontrat alabildiğimizi okumuştum. Bu hala devam ediyormu?

capaxa

Evet 2 ay boyunca günlük max. 5 reklam alma sınırı var
Artı olarak şu an pv ye yatırım yapılmasını tavsiye etmiyoruz.

celomania

Alıntı yapılan: capaxa - 25 Nisan 2015, 14:02:14
Evet 2 ay boyunca günlük max. 5 reklam alma sınırı var
Artı olarak şu an pv ye yatırım yapılmasını tavsiye etmiyoruz.

Evet dostum o konudahaklısın, yani yatırım yapmama işi fakat ya paid ya advertzer ikisinden birisine giricem. Paidi daha iyi kullanabiliyorum advertzer yeni olduğundan dolayı pek güvenemiyorum. Diğerlerini düşünmüyorum pek.

kazims

Alıntı yapılan: celomania - 25 Nisan 2015, 14:13:44
Evet dostum o konudahaklısın, yani yatırım yapmama işi fakat ya paid ya advertzer ikisinden birisine giricem. Paidi daha iyi kullanabiliyorum advertzer yeni olduğundan dolayı pek güvenemiyorum. Diğerlerini düşünmüyorum pek.

istersen bu konuya bak ödeme kanıtlarıda mevcut şu anda 30 nisana kadar kampanyasıda var.

http://www.gelirkapisi.com/diger-siteler/profitforest-(paidverts-digadz-benzeri-yeni-bir-site)/

celomania

Alıntı yapılan: kazims - 25 Nisan 2015, 14:50:14
istersen bu konuya bak ödeme kanıtlarıda mevcut şu anda 30 nisana kadar kampanyasıda var.

http://www.gelirkapisi.com/diger-siteler/profitforest-(paidverts-digadz-benzeri-yeni-bir-site)/

Paşam yaş biraz hallice biliyomusun :) Konuna baktım ama kafa kaldırmadı. Karışık işlere kafa basmıyo biraz benim :)

kazims

Alıntı yapılan: celomania - 25 Nisan 2015, 15:33:51
Paşam yaş biraz hallice biliyomusun :) Konuna baktım ama kafa kaldırmadı. Karışık işlere kafa basmıyo biraz benim :)

özelden mesaj atarsanız anlayamadığınız yerleri sorabilirsiniz pv den daha kolay 15 adet reklam geliyor günlük

tayfunxl

hisseler 0,04 lerde
0,35 lere çıkacağını hiç sanmıyorum *) dahada düşecek gibi
düşük fiyatlardan toplamaya başladım bakalım ortalamayı düşürelim  *)

eralpirfn

0,038 leri gördü bi ara  (prt)