Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Asilay

Oldu paşam sen nasıl istersen :D

hakanatik01

Öyle deme yahu 0,08 rcyle yapıyorum günde aya vur 0,08*30=2,4$ oda napar 2$=6400BAP+rcyle için giden BAPlarımızı çöpe atıyoruz aslında :P hani içerdeki parayı döndüreceksen 80bapa kıyamıyorsan es geçme nede olsa 14-15 saat duruyor o reklamlar tıklasanda tıklamasanda vakit oldukça gir tıkla geç :P en son sıkıldığında rcyle et yoksa dışardan para girişi yapmadan BAP kasamazsın ki 6-7 aya anca istediğin seviyey belki gelirsin  ;Gelen günlük BAP tıka gider biter.(Ya da tek yol oyun :D )

Asilay

Önce rycycle yap sonra yapma ehehehe :D Son kararın mı hocam ??? Söylediğin herşeye hak veriyorum. Çok fazla boş vaktim var. Yalnız o 80 reklamı yaparsam fena tükenirim. Günde nerden baksan 100 reklam çıkıyor. 30 reklam 1 saatimi alıyor. Hiç uğraşamam. Sadece yapabildiğim kadarını yaparım.

hakanatik01

BAP'ın varsa yap benim gibi :P yoksa yapma diyorum :) dediğim gibi ama ben dışardan para girişiyle aldım BAP'ları o yüzden rcyle çok etkilemiyor rcyle için 1K BAP bile versem sorun değil en azından şimdilik ama 1K-2K BAP'ın olanın rcyle yapması zararına olur gibi :) Ben yaparım,siz yapmayın yani :D

Asilay

Dediğim gibi 49K BAP'ım var.

Damonizm

reklam alımında illa neden kredi kartından kullanıyor bakiyeden düşmüyor ?

hakanatik01

Bakiyede yeterli miktarın varsa ordanda alabilrisn reklamı ben bu zaman kadar öyle aldım :)

Coulers79

6$'lık reklamı fee'lerle birlikte 7$ civara aldım, birikenlede 2,99'lık upgrade yaptım. Upgrade ödeme almamı hızlandırdı.
Fakat kazancımı iç etti. Kesintiden sonra 7,5$ ödeme aldım geriye 2k BAP kaldı.

paragelsinde

bende 12 dolarlık reklam verdim  ve 2,99 yatırım yaptım. şimdi 36k bap var bakalım 20 $  olarak geri döncekmi...

Asilay

Ana sayfada marketing materials yazısının altında up to 2.000.000 BAP yazıyor. ?? 2 milyon bap' mı veriyo site ?