Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akdag1464

peki enderege senin dediğin gibi olsun bir bardak buz gibi su içerim üstüne allahtan yüksek miktarda bir para değildi ucuz kurtuldum

silver

Ticket attınız değil mi? Belki bir şey yaparlar.

Dio

son alınan reklamlara baktınız mı? Yada ne biliyim oyun geçmişine. Hepsi boşsa ticket atınız. Boş değil reklam verilmiş yada oyun oynanmışsa ticket atsanızda bence bi faydası olmaz

silver

Yukarıda gönderdiği ekran görüntüsünde reklam harcamaları var. Giriş kayıtlarına bakmalarını tavsiye ettim ama baktılar mı bilmiyorum. Yinede durumu anlatan bir ticket yazar ve ekran görüntülerini gönderirlerse ilgilenirler diye düşündüm. Bu sitenin admini çok mu katı?

Dio

Alıntı yapılan: silver - 29 Mayıs 2015, 18:00:24
Yukarıda gönderdiği ekran görüntüsünde reklam harcamaları var. Giriş kayıtlarına bakmalarını tavsiye ettim ama baktılar mı bilmiyorum. Yinede durumu anlatan bir ticket yazar ve ekran görüntülerini gönderirlerse ilgilenirler diye düşündüm. Bu sitenin admini çok mu katı?
katımı değilmi bilmiyorum ama durum ortada. Jo niye geri versinki parayı. Reklam alınmış sonuçta. Yinede bi ticket atsın. Bide login olurken bişey vardı tam hatırlayamıyorum. Authenction mu neydi onu kullanması iyi olur.

silver

Neyse hayırlısı olur umarım :)

celomania

Sırf bu korkudan dolayı çift güvenliği etkinleştirdim ve pin kodu koydum. Umarım buna rağmen soyulmam (hp)  Ayrıca üst seviyelere çıkıp kazanmaya başlayınca paranın gönderileceğinide düşünmüyorum açıkçası. Hesap banlanırsa hiç şaşmam.

silver

Sitenin sunduğu güvenlik fırsatlarından mümkün olduğunca yararlanmak bizim faydamıza olur ;) değilse paramız gittiğinde uğraşıp dururuz. İyi yapmışsınız @celomania ;)

enderege

Alıntı yapılan: celomania - 29 Mayıs 2015, 19:06:55
Ayrıca üst seviyelere çıkıp kazanmaya başlayınca paranın gönderileceğinide düşünmüyorum açıkçası.

1400$ çektim bu siteden. Olumsuz düşünüyorsanız neden uğraşıyorsunuz?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

celomania

Alıntı yapılan: enderege - 29 Mayıs 2015, 19:20:37
1400$ çektim bu siteden. Olumsuz düşünüyorsanız neden uğraşıyorsunuz?

Valla hocam içime su serpiyorsunuz. Umarım uzun süreler ayakta kalır da 3-5 bir şeyler kazanırız. Olumsuzluk yaşayana kadar kazanabildiğim kadar kazanmayı planlıyorum. İlk para çekme talebimi verdim 17$. Ve muhtemelen her 3 veya 4 günde bir bu kadar talepte bulunucam. Artar ama azalmaz. Göze batacağını düşündüğüm için olumsuz düşüncem. Ama umarım olumsuzluğum boşa çıkar