Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

famila63

bitcoinle yatırdık blockhainde sorun böyle işin ben

dreamsfrom

Boşa gitti yatırımlar yarın kesin yükselecek share :(

gaddar

Böyle yatırımları yoğun zamanlarda yapmayın derim. Ben onun sıkıntısını yaşadım ama adminden kaynaklı. İnşAllah kısa zamanda çözülür sorununuz diyelim.

sevdayagmu

war ya jo kesın kacacak 0.019 40 mılyon hısse sattı fıyatlar suan 0.0148 :D

gaddar

Yok hepsini satmadı çekti birazını :) kaçmak istese fiyatları yukarı çıkartırdı :) sabitler kimse de aşağı çekemezdi ;)

celomania

Her gün aynı şeyi yapıyor merak etmeyin :) Öğleden sonra gelir yine dip yapar fiyatları. O zaman alırsınız. Sabahları yüksek oluyor zaten fiyat.

kilicaslan3873

arkadaşlar dün hisse almak için 50 usdlik bitcoin attım hs da hala yok.. daha önce pvden atıyodum pv kapalı olduğu için my traffic den yukardaki add funds dan attım acaba yanlış yerdenmi attım bilgisi olan varsa cv yazın yoksa ticket atıcam siteye

dreamsfrom

(zzz)Blockchain kaynaklı bir btc aktarım sorunu var, site forumunda bu konuyla alakalı yazı yazıldı, 76 dolarlık btc attım bende dün akşamdan beri beklemedeyim. Konu link: https://www.mytrafficvalue.com/forum/misc/about_btc_deposits/1.html#p232160

kilicaslan3873

teşekkürler dreams yani para hs geçsydi 15 dolar karımız olcaktı hisse dün 0,011 bugün 0,016 da (hydr)

ikose

Bu site bende hiç açılmadı..  *)
halada kapalı gözüküyor  :m