Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

0ppressive

beyler hisseler çok agresif değişiyor, ben mühendisliği an itibariyle bırakıyorum buradan emekli olacam var mı bana katılan ?  ninja

gaddar

Sabah 1000 dolarlık hisse alsam akşama 1000 $ cepte olacaktı nasıl iş arkadaş bu :m 2 katına çıktı ki emin olun düşmez aşırı daha da değerlenecektir.Müdahale edecek adam yok, benden başka dermişim :DD   *)

kazims

gaddar    13,979    $0.0182

kazims

yakaladım seni

hayırlı olsun

gaddar

Kısa günün karı 85 $ çarptık ama 1 haftaya daha çok artar. panik yapmadan alışveriş yapın şimdi epeyi düşecek çünkü herkes birden artacak sanıp satışa koydu kar etmek için. Akşama bak fiyaskoya :D

kazims

Alıntı yapılan: gaddar - 17 Haziran 2015, 18:29:07
Kısa günün karı 85 $ çarptık ama 1 haftaya daha çok artar. panik yapmadan alışveriş yapın şimdi epeyi düşecek çünkü herkes birden artacak sanıp satışa koydu kar etmek için. Akşama bak fiyaskoya :D

direkten döndün neyse satmışın biraz en üsteydin bir anda doldu arkası

hayırlısı

silver

Bu konuyu da okuyorum ve arkadaşlar öyle heyecanlı anlatıyorlar ki sanki olaylar bir filmden alınmış gibi :D Herkese hayırlı kazançlar dilerim :)
Siteyle ilgilenmiyorum ama hikayenin devamını merakla bekliyor olacağım :)) :PP

dreamsfrom

Jo hırsından kudurdu ya resmen, marc uzlaşabiliriz falan diyor, hisseler güzel oldu yalnız :D jo gitti site ferahladı ya :D

gaddar

Jo yok piyasada yerini aratmasın diye klonlamışlar ''jyo'' var :DD

gaddar

Alıntı yapılan: gaddar - 17 Haziran 2015, 18:29:07
panik yapmadan alışveriş yapın şimdi epeyi düşecek çünkü herkes birden artacak sanıp satışa koydu kar etmek için. Akşama bak fiyaskoya :D

8)