Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: akdag1855 - 13 Temmuz 2015, 15:05:00
arkadaşlar my trafic valuda bir miktar daha share var ama paraya çeviremiyorum nedenini bilen varmı şimdiden teşekkürler cevaplayanlara

Birşeyi atladığınız kesin ama hangi aşamada takıldığınızı bilemeyiz.
bir hata/bilgi mesajı geliyor olmalı. Bize onu iletin lütfen ki yardımcı olmaya çalışalım.

capaxa

Günlük reklam alma limiti 100 dolara çıkartılmış.

ElisaMcCline

Share fiyatlarını yine aşağıya bastılar.

dreamsfrom

Şuan fiyatlar 0.006 ile 0.0099 arasında oynuyor çünkü Brainy 2milyon share koyup piyasayı aşağı çekti.
15500den 19800e :D

macnair

arkadaşlar merhaba,

sabahtan beri siteyi çözmeye çalışıyorum :) çok karışık geldi bana. anladığım kadarıyla siteye ilk başta 40-50 dolar yatırım yapıp 4. -5.seviyeden başlamak mantıklı. yatırım yapmadan bi kazanç sağlanılmıyor sanırım. bu işe daha yeni başlıyorum. Böyle bir yatırım yapıp bu işe girmemi önerir misiniz? ödeme almada herhangi bir sorun oluyor mu?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: macnair - 15 Temmuz 2015, 00:32:28
arkadaşlar merhaba,

sabahtan beri siteyi çözmeye çalışıyorum :) çok karışık geldi bana. anladığım kadarıyla siteye ilk başta 40-50 dolar yatırım yapıp 4. -5.seviyeden başlamak mantıklı. yatırım yapmadan bi kazanç sağlanılmıyor sanırım. bu işe daha yeni başlıyorum. Böyle bir yatırım yapıp bu işe girmemi önerir misiniz? ödeme almada herhangi bir sorun oluyor mu?

Sitede ödeme almakla ilgili bir sıkıntı yok. Ancak alacağınız o ödemeyi kazanmak o kadar da kolay değil :)
Sitede biraz fazla detay ve işi doğru yürütebilmek için dikkat edilmesi gereken nokta var.
Dikkatli olmazsanız, gereksiz hammallık yapabiliyor ve herşeyi çok zora sokabiliyorsunuz da.

Bu sebeple, refi olduğunuz kişiden daha net bilgiler ve yol/yöntem konusunda fikir almanızda fayda var :)

Mesela, kâr oranı %43 gibi görünüyor (1.05 --> 1.55) ancak aslen %114.3 tür.
alınacak filtre ve/veya upg ler, her hesap ve hatta zaman için uygun değildir. Doğru zamanda kullanılması gerekir.
İşin içine artık istesek de istemesek de MTV sitesi de giriyor. İkisini bir arada kullanmayı biraz öğrenmeniz de gerekiyor :)

Kabaca aklıma gelenler bunlar, bence upline ınızla bir görüşün, öyle başlayın :)

Bol kazançlar :)

kilicaslan3873

paypal ne alamde arkadaşlar ödümü tamamen kapandımı paypal

hakanatik01

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 15 Temmuz 2015, 01:31:02
Bu sebeple, refi olduğunuz kişiden daha net bilgiler ve yol/yöntem konusunda fikir almanızda fayda var
Uplinemıı bulamıyom nolcak şimdi ? :P Ortaya sorarım isteyen cevaplar :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Temmuz 2015, 02:29:33
Uplinemıı bulamıyom nolcak şimdi ? :P Ortaya sorarım isteyen cevaplar :P

Bu sayfada kim olduğu yazıyor :)
https://www.paidverts.com/member/account_data.html

Referred By: xxxxxxx şeklinde :)

Coulers79

Aplaynını da al git demişlerdir belki, :P bu arada PV bitmiş, dum dum dum PV bitmiş. :))