Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sertug84

Şöyle bir olay var anladığım kadarıyla. superuser olarak upgrade ederseniz eğer ( mini upgrade ve mega upgrade iki seçenek mevcut).
mini upgrade yaptınız diyelim. Sitede kullanıcıların satın aldığı reklamlarından da kazanıyorsunuz. mini paket için verilen miktar : 1 dolar ile 49 dolarlık yapılan bütün reklamlardan 1 hafta boyunca yüzde birini kendinize reklam olarak alabiliyorsunuz. örnek verecek olursak bir kullanıcı 10 dolar ödedi ve reklam aldı 10 doların yüzde 1 i yani 10 cent size reklam olarak geliyor. 49 dolarlık bir reklam alırsa 49 centlik yani yarım dolarlık bir reklam karşınıza çıkıyor. Ancak şöyle güzel bir yanı var sadece  kişinin aldığı reklamdan değil bütün kullanıcıların aldığı reklamlardan kazanıyorsunuz. yani 100 kişi 10 ar dolarlık reklam aldı diyelim. o zaman size 100 adet 10 centlik reklam çıkıyor ki buda 10 dolara denk geliyor.

mega pakettede durum aynı ancak ordaki miktarlar daha avantajlı. orda minimum 0.50 dolarlık reklamlar ile maximum üst limiti olmayan reklamlardan kazanıyorsunuz. yani 200 dolarlık bir reklam aldıklarında 2 dolarlık reklam görüyorsunuz. bu upgrade süresi 1 hafta sürüyor ve yatırdığınız paranın belirli bir miktarını kazanamazsanız eğer o miktarı site size geri veriyor. umarım açıklayıcı olmuştur.

Kuponcu94

Sağol başkan. klavyene sağlık. yani onu uprage edelim değil mi :) Kalmadı ki BAP :) ne güzel 3k yaptık sonra bir baktım 0 :)

hakanatik01

İlk aşma için resimdeki olayı seviyorum ben :) 0,05 +2500 Bap olduğunda alıyorsun 1$+ reklam geliyor sana geri dönüş olarak küçük gelme ihtimali yüklsek o reklamaların bu ararlar ve 2500 Bapında gitmiyo gene sana veriyor onu :)

Küçük reklam görmek istemiyorsan 10$ filtre var onu alabilirsin ama tabiki bunlar bence  ilerki aşamada olmalı :) dediğim gibi BAP şart yoksa napsak boş :P    sertug84 dediğide BAp'a bağlanıyor 1o centlik reklam gelecek tamamda sende BAP yoksa gene elde var sıfır :P
Şöyle diyem yuvarlanam :D Devlet para basmak için napıyor ? Karşılığında altın göstermek zorunda kafasına göre hayde para basalım demek olmuyor  burdada Adam diyor sana "senin istediğin tek tıkla 10$ olsun gözüm  sorun değil ,ama karşılığında bana BAP göster" olay bu bu sitede :P

Kuponcu94

Tüh yaa :( 3.000 den 0 bapa düştük iyi mi . keşke onu açsaydım :(

hakanatik01

Kayıpların sanalda olsun boşver :P  Oyunlar tehlikeli denmişti ama bırakmayı bilmek lazım burdaki hemen hemen herkes 1 kere oynamış ve çoğumuzda 1Klardan 10-20Klara geşlmiştir ama sonuçta elde kalan 0 olmuştur :D Sanalda olsa kumar kötülüklerin anasıdır :P :D Bıkraılmıyorda nalet dedikleri gibi kasa asla kaybetmiyor yahu :P  gidem poker oynayam bari 1-2 el bekle beni zynga alıcam paralarını ayden iyi forumlar :D

Kuponcu94

Ya aslında çok kazançlı. Ama durman gereken yeri bileceksin.. Vee en kazançlı ve stratejili oyun ise para atıyor o. :)

sertug84

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Eylül 2014, 16:23:27
İlk aşma için resimdeki olayı seviyorum ben :) 0,05 +2500 Bap olduğunda alıyorsun 1$+ reklam geliyor sana geri dönüş olarak küçük gelme ihtimali yüklsek o reklamaların bu ararlar ve 2500 Bapında gitmiyo gene sana veriyor onu :)

Küçük reklam görmek istemiyorsan 10$ filtre var onu alabilirsin ama tabiki bunlar bence  ilerki aşamada olmalı :) dediğim gibi BAP şart yoksa napsak boş :P    sertug84 dediğide BAp'a bağlanıyor 1o centlik reklam gelecek tamamda sende BAP yoksa gene elde var sıfır :P
Şöyle diyem yuvarlanam :D Devlet para basmak için napıyor ? Karşılığında altın göstermek zorunda kafasına göre hayde para basalım demek olmuyor  burdada Adam diyor sana "senin istediğin tek tıkla 10$ olsun gözüm  sorun değil ,ama karşılığında bana BAP göster" olay bu bu sitede :P

Bende bişey araştırıyorum aslında ama kesin cevabı bulamadım. superuser paketi aldığında bap puanın olmadan ödemeli reklam kazanamazsın demiyor. Belki de super user upgrade yapanlar için reklamlardan gelecek olan kazançlarda bap gerekmiyordur. bunun cevabını bilen varsa yazsın. birde paypalda minimum cashout miktarı nedir bilen varsa onuda yazsın :)

hakanatik01

Amaç para kazanmaksa oyundan BAPları paraya dönüştürmekse ki öyle herkeste (ama oyun oynayan kalmadı pek) sen devam edicem diyorsan diğer sitesinden buradaki bakiyenle oynayabilirsin :P yani para yatırıp para kazanma olayıda var :P

@sertug Bap gerekiyor diye biliyorum hertürlü reklam için ama o dediğin direkt para olarak hesabına geliyor diye biliyorum misal ben 1$ alıyorum enderege hocaya 0,1 gidiyordur belki reklam olarak değilde hesaba geçiyor herhalde ; yoksa site BAp üstüne kuruluysa hertürlü reklam için bap şart :P
ki burda ona benzer birşey söylüyor reklam gelir demiyor 10$ sana yansır diyor misal;
You will earn 10% of all ad purchases your referrals make, both now and in the future. So if your referral buys $100 worth of ads, you will earn an instant $10 commision.
When can I cashout my referral commissions?
Referral commissions are credited to your account earnings balance instantly. And are immediately available for withdrawal.

Anında hesaba yansır ve çekebilirsin diyor :P
Çekimlerde bunlar ;)
Perfect Money:$1.00
EgoPay: $10.00
Solid Trust Pay: $10.00
PayPal: $2.00 *
Payza: $2.00 *
Western Union: $250.00
Bank Wire: $250.00

sertug84

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Eylül 2014, 16:48:42
Amaç para kazanmaksa oyundan BAPları paraya dönüştürmekse ki öyle herkeste (ama oyun oynayan kalmadı pek) sen devam edicem diyorsan diğer sitesinden buradaki bakiyenle oynayabilirsin :P yani para yatırıp para kazanma olayıda var :P

@sertug Bap gerekiyor diye biliyorum hertürlü reklam için ama o dediğin direkt para olarak hesabına geliyor diye biliyorum misal ben 1$ alıyorum enderege hocaya 0,1 gidiyordur belki reklam olarak değilde hesaba geçiyor herhalde ; yoksa site BAp üstüne kuruluysa hertürlü reklam için bap şart :P
ki burda ona benzer birşey söylüyor reklam gelir demiyor 10$ sana yansır diyor misal;
You will earn 10% of all ad purchases your referrals make, both now and in the future. So if your referral buys $100 worth of ads, you will earn an instant $10 commision.
When can I cashout my referral commissions?
Referral commissions are credited to your account earnings balance instantly. And are immediately available for withdrawal.

Anında hesaba yansır ve çekebilirsin diyor :P
Çekimlerde bunlar ;)
Perfect Money:$1.00
EgoPay: $10.00
Solid Trust Pay: $10.00
PayPal: $2.00 *
Payza: $2.00 *
Western Union: $250.00
Bank Wire: $250.00

Senin dediğin ref olayındaki komisyon için geçerli. Evet ref komisyonu direk hesaba geçiyor ancak super user paketi aldığında diğer kullanıcıların reklam almak için ödedikleri paranın yüzde 1 i sana reklam olarak geliyor. Super user paketinin açıklamasında da bap zorunluluğu ile ilgili birşey göremedim. o yüzden araştırıyorum. eğer bap zorunluluğu yok ise super user mini paketi alımını yapmayı düşünüyorum.

hakanatik01

Ref olayı bu işte yahu senin dediğin için BAp elbette gerkecek çünkü orda yazdığı gbii herhangi biri aldığında 10$ reklam gelicek diyor ama sen tıklamak için BAP kullanacaksın superuserin BAP'a ihtiyacı yok diye birşey yok ,ben bunu bilir bunu söylerim :D naparsanız yapın Reklam = BAP başka şansımız yok bu sitede ;
Çok tutmaya başladı yalnız kötü yanı o adam aylıkmı verdi naptı neoda hergün reklamı çıkıyor neoya ayılık reklam veren adam siteyi ciddi düşünüyordu batırmasa bari :PP :D