Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dio

@cilginbeko bir üstteki iletideki konuyu okudunuz mu?
Paidvertste günlük bap reklamlarına tıklayarak kazanamazsınız. Kazansanızda vaktinize yazık. O konudaki taktiği uygularsanız level 3müş gibi kazanabileceğiniz yazıyor konuda. Bir gözatın bence ;)

cilginbeko

http://www.gelirkapisi.com/ptc-siteleri/paidverts-te-refsiz-yatirimsiz-gunde-ortalama-0-05$-0-10$-kazanc-mumkun-mu/ şu konumu acaba buraya girdim baktım ama nasıl yapacaz elisa modum altında açıklama yapmış şimdi o linki inceliyorum çözersem güzel olacak yani elisa orada başka link paylaşmış o konuda detaylı açıklama var sanırım orası http://www.gelirkapisi.com/ptc-siteleri/paidverts-te-refsiz-yatirimsiz-gunde-ortalama-0-05$-0-10$-kazanc-mumkun-mu/msg307072/#msg307072 bundan bahsediyorsunuz sanırım

Dio

evet konuda ne olduğundan bahsetmiş en alttaki linktede nasıl yapılacağını anlatmış :y

ElisaMcCline

Hmm o konuda bir uyarı gerekiyor sanırım.

kralleon

arkadaşlar paidverts min ödeme miktarı değişti mi?

kilicaslan3873

hisseler 1.5 aydır 0,01 centte neden hiç kıpırdamaz ? ???

Veysi

Hala bu sistemi kullanıp kazanan varmı acaba ona göre 100 Tl bir yatırım yapmayı düşünüyorum

enderege

Alıntı yapılan: Veysi - 22 Ekim 2015, 17:38:56
Hala bu sistemi kullanıp kazanan varmı acaba ona göre 100 Tl bir yatırım yapmayı düşünüyorum

Para kazanabilmeniz için Direk refiniz olmalı. ve para harcamalı. Para yatırıp kendi haliinize para kazanma işi zorlaştı artık.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

SametAhmet

arakdaşlar 2. gruptayım ve hala 0,001 gibi reklamlar geliyor ? sıkıntı nedir ? ayrıca 0,05 lik paketten aldım kazanç olarak orda 0,96 $ gösteriyor ama onu yaptığımda 0,40 vardı hesapta bugün çıkan reklamlarla toplam kazanç şu an 0,53 ? sorun nedir acaba ?  *)

Veysi

Alıntı yapılan: enderege - 22 Ekim 2015, 18:31:34
Para kazanabilmeniz için Direk refiniz olmalı. ve para harcamalı. Para yatırıp kendi haliinize para kazanma işi zorlaştı artık.

Peki nekadar kazanabilirim bu site yerine ojoo yaratırım yapsam ne kadar kazanabilirim acaba Paidverts günlük ne kadar kazanırım acaba 5. Grupta oluyorum günlük kazancım ne kadar olur bunun karı ne kadar olur
Bu site yerine ojoo yapsam bu yatırımı ne kadar kazanırım acaba