Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mahocan

4 gün önce payzaya ödeme istedim. İptal edip; Hesaba geri yatırmışlar parayı. Ödeme istedim tekrar. 16 kasıma kadar ödeme istekleri kapalıymış.

Error: Cashouts disabled till 16th of November due to some upcoming changes. Please read this announcement for a full explanation

varidat

Adamlar ısın ıcınden cıkamayınca , kacınılmaz son swap gundeme geldı
Mtv tarafına yedi gun sonra swap yapılacagı yazıyor

https://www.mytrafficvalue.com/forum/news/9th_nov_daily_news/1.html#p460738

ElisaMcCline

Share lerde çok ciddi hareket var arkadaşlar :)

BAP larını 30 BAP = 1 share karşılığında çeviren
ya da
1 share =0,01 den share alanlar şu anda 2 ye katladılar  (p)

ElisaMcCline

Arkadaşlar SWAP işini cidden iyice karıştırmışlar.
Yazı da çok uzun. O yüzden bıraktım.

Bilgi alan arkadaşlar paylaşımda bulunurlarsa, herkes için iyi olacaktır.

Mesela PV ve MTV yi ayırmışlar.
PV ye dokunulmayacak diyor ama bir taraftan da BAP lar 0,10$ karşılığı share e çevirilecek diyor.
Anladığım kadarıyla PV tarafındaki Balance a dokunulmayacak. Yani önceki gibi.
Yanlız farklı şartlar var gibi, dediğim gibi bu saate bu gözlerle okuyabildiğim ve dayanabildiğim kadar baktım.
Tüm birikimi PV den olanlarla, MTV de share alım satımı yapmıi, BAP takası yapmış, MTV ye share alımı için para yatırmışları da ayırmış ???

Ve MTV tarafı sıkıntılı.
Hesabınızda birikenle share almak isteyebilirsiniz.
MTV balance larının tamamı 2000BAP/1$ olarak BAP a çevrilecekmiş.
O yüzden şu anda 3100BAP/1.05$ dayken çevirin tavsiyesi var ama,  SWAP için 0,10$/1 RP bilgisi var.
Benim de kafam karıştı. :)

Şu anda anladığım kadarıyla, yapılacak en iyi iş, MTV de paranız varsa, bunu share e çevirmeniz gibi görünüyor.

Diğer arkadaşlardan da bilgi ve yorum alabilirsek, iyi olur.

https://www.mytrafficvalue.com/forum/news/9th_nov_daily_news.html

ElisaMcCline

Arkadaşlar bu gibi değişiklikler olduğuna ana konuda çok sayfa olması sebebiyle kimse aradığını bulamıyor.
Bu sebeple ayrı bir konu açıyorum. SWAP ile ilgili herşey burada yazılıp çizilsin. Sonra Ana konuyla birleştirebiliriz.

PAIDVERTS SWAP

Kesinlikle BAP larınızı Ellemeyin arkadaşlar. BAP lar bu swap te değerli.
Bu hatayı o kadar yazıyı okumak istemediğim için acele edip ben yaptım. Siz de yapmayın diye de hemen uyarıyorum.
Lütfen maddlerin tamamına bakın. Sizi ilgilendirmiyor dediğinz kısımlar da ilgilendirebilir.

Genel durum;
- SWAP, 1 hafta sonra, Önümüzdeki Pz.tesi günü yapılacak.
- Şu andan itibaren 14 gün boyunca tüm cashoutlar kapalı.
- Şu andan itibaren tüm MTV depositleri kapalı.
- PV reklam alımları kapanmadı ve hiç kapanmayacak.

SWAP ten kim nasıl etkilenecek:
1- BAP lar için SWAP: BAP lar ellenmiyor. SWAP ten etkilenmeyecek.

2- PV balance için SWAP: Eğer ki bu kazanca hiçbir şekilde MTV bulaşmadıysa, Tüm para 1$=2000BAP karşılığında BAP a çeirilecek.
SWAP sonrasında ödemelerin 24 saate yapılması öngörülüyor.

Kullanıcı MTV ile de ilişikli ise, MTV den PV balance a transfer yaptı, MTV tarafından direk Share aldı vs.
Paranın tamamı MTV Balance a eklenecek. (sonrası için bakınız madde 3)

3- MTV Balance için SWAP: PV balance dışında kalan tüm balance lar için, her 0,10$ karşılığı 1 RP (share) verilecek. (sonrası için bakınız madde 4)
! Aralık itibariyle, MTV cashoutlarının maksimum 14 gün içinde ödenmesi öngörülüyor.

4- RoyaltyPositions için SWAP: RP ler (shareler) ellenmiyor. SWAP ten etkilenmeyecek.

5- Bekleyen cashoutlar için SWAP: İptal edilecek ve SWAP görecek. (Bkz. Madde 2 ve madde 3 )

6- FTQ yatırımları için SWAP: Son 2 round etkilenmiyor. Sanırım 92-93 olması lazım. 94 var mı bilmiyorum.
Diğer FTQ yatırımları MTV balance gibi işlem görecek. Her 0,10$ karşılığı 1 RP (share) verilecek (bakınız madde 3)

Önerilen;
Ya reklam alıp BAP ta kalın ( Reklam alarak BAP almak şu anda BAP takasına göre daha avantajlı ayrıca %10 u yine reklam olarak geri geliyor)
Ya da share de kalın. (Rakam çok oynak olduğu için alın ya da satın diyemiyorum. Avantajlı rakamları yakalamak size kalmış)

Sharelerinizin yarısını  uygun gördüğünüz rakamlardan paraya çevirip, paralarınızla reklam alımı yaparakBAP almaya çalışın.
Paranızı 2 sepette birden tutmuş olursunuz.

ElisaMcCline

Paidverts / MytrafficValue KASIM 2015 SWAP Konusu

www.gelirkapisi.com/ptc-siteleri/paidvers-mtv-kasim-2015-swap-konusu/

bekeli

PV'den iyice kopmuşum ben ya :D

SWAP gelecek diye dün 0.01'den bir önceki SWAP'ten gelen share'leri (RP olmuş bunlar) sattım.
Normalde MTV kısmı ile ilgilenmiyorum ama adamlar bundan önceki SWAP'lerde BAP'ları share'e çevirdiler, geçtik o tarafa. En son SWAP'te oldukça yüksekti. 100 dolar gibi bir para oldu şimdi 10 dolar :D

Şimdi baktım artmış fiyatlar :)

RP, vs. kalmadı yani. Parayı da çekemiyoruz. Mecburen BAP'a çevireceğim. Tamam para kazandık, eyvallah ama birikimleri her SWAP'ta erittiler adamlar. Bu yüzden bu zamana kadar dayandı ya zaten :)

0ppressive

Kenarda bir miktar rp var. Kârlı bi şekilde bozdurup siteden çekilmeyi düşünüyorum. Bunu swap'ten sonra yapmam gerekecek sanırım öyle değil mi ?

capaxa

Şimdi benim kafam karıştı..
PV Balance da 1.9 dolar var.. Bap 0 hepsiyle share almıştım zamanında.. Sadece şu an share da kalıyorum..
Nolacak benim halim yani.. ? Pv Balance karşılığı 3000 küsür bap mı verecek bana swap sonrası..?
mtv balance i ben hep pv balance a aktarıyorum. aktarmasam her gün ikisinden de fee kesiyor çünkü..

Edit: Bir de benim kapanan %170 lik planda deneme amaçlı 1 dolarlık yatırımım vardı.. Hala 77. raund da görünüyor .. ödeme falan almadım daha.o ne olacak mesela?

aydyar13

oo artık balance' ı da BAP'a çeviriyor adamlar, yoksa önceden de mi vardı :PP