Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Hayırlı olsun da çokta bir şey olduğu yok.
5 mayıstan beri, 0.45$ fazladan reklam verdim diyor.. Ancak bunu bir başkasına da vermediği ne malum. Misal enderegede aynı zamanda yaptı o başka bir konuda 0.7$ gönderdiğini yazmış. Bu ekstra çıktı dediği reklamları belkide hiç yapmayanlara da çıkıyordur.

Ayrıca reklam çıkmasının kesinlikle Bap ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Büyük reklam çıkan arkadaşlardan ricam, reklam süreleri ne acaba? 18 saat mi?

hakanatik01

Dediğin saaati nedir  anlayamadım(reklamın yanında yazanmı ki? ) ama resim koyayım bende 0,05 verip aldım 1x0,10,1x0,04,2x0,01 güzel kazanç oldu yanında 18x0,001 verdi dediğin gibi normal bir durumda olabilirmi bilmiyorum ama çünkü daha 2 gün öncede upgrade v.s. yapmadım 1x0,12 lik reklam gelmişti gelmişti.BAP'ımda 2500 anca bence grid gibi buranın reklamları ne çıkarsa şansa gibi;

ýrmakk

0.05 verdim derken? Recyle mi yaptınız modum.

hakanatik01

Hayır  0,05 upgrade dediğinizden ,upgrade gibi gelmiyor  bana da :D sanki sadece rcycle hakkı veriyor küçükleri değiştirip büyük gelmesini beklemek mi gerekiyor bilmiyorum dün deneme amaçlı 1 tane 0,002 lik vardı onu rcycle yaptım ama etkisi oluyormu olmuyormu bilmiyorum ki ;
Filmsizkalmanın dediği gibi belki bunlarla hiçbir ilgisi bile yok ne gelirse şansa durumuda vardır diye düşünüyorum..

Upgrade Active!

Every single ad that recycled from now onwards, will be directed at their you, or another upgraded user, until you receive $1.00+ worth of recycled ads. That could be 200* $0.005 ads. Or if you're lucky, a single $10+ ad!

FilmsizKalma

Hakan, bende hiç reklam yokken 0.05 vermiştim. Ve 1 gün boyunca ufak reklamlardan 30 40 tane çıkmıştı. 0.001 0.002 0.0005 tarzı. Tabi banada çıkıyor 0.04 0.06 ama bunların bence bir alakası yok. Dediğin gibi bir şans işi var.

Daha demin misal, 0.05 0.02 0.03 vardı yanında da 0.002 llik 2 reklam. Daha önce en yüksek 0.10$ gelmişti sanırsam.

Upgrade nin ingilizcesini çevirirsen,Başkaları tarafından recyle olan reklamları alma önceliği veriyorum dediği görülüyor. Bu senin şansına kalmış belki tek reklamda 10$ bile gelebilir belki ise 200 tane 0.005 likte olabilir. adam yazmış zaten şanslıysan diyor. Ama birşeyin garantisini veriyor.. Bapın varsa 1$ edecek kadar reklam çıkacak..

Reklam recyle nin bize hiç bir faydası yok. Gelen reklam 0.0005 lik misal, sen bunu değiştir desende upgrade yaptığın yerde kazanç olarak verildi gösteriyor. Reklamların bazılarında yeşil dönüşüm işareti var. onlar upgrade olup başkalarında dönüşüp gelen reklamlar.

FilmsizKalma

Yani bana 1$ reklam geldi ben artislik edip tıklamıyorum bunu dediğimde sistem bunu başka birine veriyor. Hakan upgrade yapmış ırmak yapmamışsa bunu alma önceliği hakanda oluyor.
Tüm reklamlar için geçerli.

aydyar13

6*0,002 1*0,01 1*0,05 geliyor 2 gündür bana. Bi göremedim 0,15 0,25 :)

hakanatik01

Sabah tıkladım ben dediğim reklamalara sen yazınca baktım aydrar13 1x0,05 1x0,03 14 tanede 0,002 gelmiş bugün 0,3-0,4 kazanç geldi nerden baksan tamamen şans demekki

enderege

Reklamların kazancında biraz şans, biraz sitede online kalma, biraz BAP unsuru var sanırım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

aydyar13

Artık hiç gelmez BAP ı kumarda yedim  :PP