Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

8 tane felan çıktı
2 tane 0.01
1 tane 0.04
5 tanede 0.002 başka hiç çıkmadı. Bapta var

enderege

Alıntı yapılan: aydyar13 - 19 Mayıs 2014, 20:25:55
Bende 1*0,04 3*0,01 vardı. Bastm 1 doları aldım 3100 BAPı :) . 5 cente de reklam satın aldım.

Bende şimdi fark ettim. Bana senden 0.10$ gelmiş. Bir kişiden daha (abcb) 0.10 komisyon gelmiş. :) Teşekkürler...  :-[
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

aykutgunes

bende bugün direk refim olmamasına rağmen 0,25 $ gibi ptc sitelerinde standart üyelerin ( Refsiz ) hayatta kazanamayacağı bir kazanç sağladım :)

aydyar13

Güle güle kullanın hocam. Ugrade 5 cent kendini kurtarıyor mu  ???

BAPım da var artık gel bari bi 10 cent  :P

enderege

Alıntı yapılan: aydyar13 - 19 Mayıs 2014, 21:02:07
Ugrade 5 cent kendini kurtarıyor mu  ???

Evet bunu herkese tavsiye ederim. 1$ lık reklam geliyor ama dolum süresi uzun olabiliyor.

abcb

Rica ederim Hocam  :)
Bana da bugün 0.10+0.04+0.03+ 5 adet 0.01'lik reklam geldi, reklam azdı ama kazanç çoktu  :)

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

Şıu siteden habire kazanıyosunuz görünüyor. İyi güzel de, ödeme limiti düşük değil miydi ???
Şu kanıt alanını biraz doldurun da, önerilen sitelerde boş kontenjanımız var, dolduralım artık :) :y

Yazdıklarınıza göre;
Tık başına 10-25- 50 centler, 1$ lar havada uçuşuyor ama ortada ödeme kanıtı yok.
E hadi artık :)

aydyar13

Enderege çekerse scam olur site  :'(

Coulers79

2 gündür nerde bu ödemeler diyesim vardı, burası mı zapbux mu diye gittim gelemedim lastiğim patladı. :g
Ayrıca yok mu bir zap gariban RR ile kazanan? Herşeyi buradan soracağım foruma erişimimde problem var.

enderege

Benim balance da  6.50$ var. Amacım 10$ yapmak. ve bu 10$ a bir tür upgrade olan ufak reklamları eleme olan üyelik almak. O zaman ne kadarlık reklam gelecek merak ediyorum. Bunu Paypaldan veya diğer işlemcilerden yatırmaya izin vermiyor. İçerden harcanması isteniyor. O nedenle ödeme kanıtı veremiyorum/vermiyorum.