Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sopcastsports

Bugün 8x25 BAP reklamı çıktı. Hep mi böyle gelecek acaba.

hakanatik01

Ah BAP ahh birde yazı tura tabi yakdınız ule beni :PP üyelik aldım Bapsızlıktan tıklayamıyorum ki :D

Bu arada ben geçmi farkettim yazıldımı bakamadım,yazı-turayı bap için oynuyordum eee BAP neden gerekiyordu daha büyük reklamlar gelsin bir an önce paracuklarımızı alalım diye dün BAP'sız bir halde baaappp baaappp diye bakarken teeee en altta http://www.mytrafficvalue.com/games.html gördüm.BAP'ı olmayan benim gibiler için belki ödeme almayı hızlandıracak(tabiki şanslıysanız :) ) birikmişinizlede (paramız ile) de oyunları oynayabiliyormuşuz :P enderege hoca mytrafiicvalue ile ilgili bişler yazdı diye hatırlıyorum ama bende tekrar etmiş olayım yazıldıysa bile :PP

greant64

arkadaşlar bu baplar günlük sıfırlanıyor mu? benim dün 8 mi ne bapım kalmıştı bugün girdim bir baktım 0 bap yazıyordu tekrar 350 bap yaptım ben de
durum nedir sıfırlanma var mı yok mu?

hakanatik01

Bap'ını reklam tıklarına harcıyorsun her tıkladığın  reklama  belli BAP giidyor   o yüzden misal günlük 2 paketlik reklam oluyor 100BAp gidiyor oraya ama verdiği 0,0125*2 ve bi sürü küçük reklam ona tılamak yerine beklediğinde o 100BAP'a tek sefer tıklamada 0,05lik falan gelebiliyor ;Üyelikte almak gelen reklamları etkiliyor 0,005lik üğyelik var ondan al bence ama yeterli BAP'ın varsa tabi,
küçüklere pek tıklanmıyor atıyorum 100BAp'ın var sana 0,01 reklam geliyor 1000Bapı olana tek seferde 0,1lik reklam geliyor ;) küçüklere harcamayın bence biriksin hatta şanslıyım diyorsan işte yazı-tura falan oyna BAPınla ne kadar BAP o kadar büyük reklam geliri anlamı var bu sitede ;)

greant64

çok tşk ederim hakanatik hocam
bir sorum daha olacaktı: microadsler 50bap istiyor 1-2 defa harcadım baplarımı ama sen ne tavsiye edersin microadslerie hiç tıklamayıp bap mı biriktirsem acaba

hakanatik01

Ona sen karar vermelisin ben tıklamıyorum 0,05 ten küçüklere ,
ama dediğinden çıkan reklam değeri belli 100BAP gidiyor verdiği 0,05 falan 15-20 tıka oysaki o BAP'ı uttuğunda zaten büyük reklamalara harcarsın 1 tıka aynı 0,05i kazanmak kolay :) 

greant64

tmm hakanatik hocam sizden beklediğim yorum da buydu zaten bekleyeceğim 3-5 gün artık iyice artsın baplar sonra kullanırım.

hakanatik01

paran varsa birikmiş 1$ reklamda satın alabilirsin oda 3500BAP veriyor sana ;
yada git biraz şansına güven 25BAP'ına falan kıy bas yazıya dene şansını başka türlü birikmesi zor oluyor biriksin derken geliyor 0,05,0,04 lük reklam basıyorsun bitiyor bende 400BAP vardı 0,1 geldi bugün gene bitti oysaki yazı-tura ile 10K yapacaktım daha :PP

Bap biriktirmek için bence tek çözüm ama abartmazsan tabiki 200BAp geliyor günlük 100BAPını kumara ayır (25ten 4 el oynasan ) oyna yazı tura :P ama durmayı bil yoksa gelen gidiyor ben 10Kya çıkarttım sonra 1K 1K basmaya başladım elde kaldı sıfır :P :D 100Bapını 300Bap yapıp bırakabilsen (ama bırakılmıyor işte nalet :D ) bile aslında 1 günlük BAP kazancın  :P
hayden bol şanslar :PP :) iyi forumlar kaçtım gari.

HeadSh0t

BAP larda artış var hangi arayla oldu  (hp)

abcb

İki gündür bakamamıştım, bende de 8 adet 25'lik bap var  :)