Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Paid ads (0)  Bu gün , Bu yazıyı hiç göremiycem sandım  :g

BU gün kaç tık yaptığımızı gördüğümüz bir menü varmı, yoksa manuel olarak Completed sayısınımı not almam gerekiyor..  ???

enderege

Alıntı yapılan: ikose - 17 Ekim 2014, 14:55:03
Paid ads (0)  Bu gün , Bu yazıyı hiç göremiycem sandım  :g

BU gün kaç tık yaptığımızı gördüğümüz bir menü varmı, yoksa manuel olarak Completed sayısınımı not almam gerekiyor..  ???

Burada  Günlük kazandığn, kaybettiğin BAP lar var. Hesap yapabilirsin.

https://www.paidverts.com/member/baplog.html
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Teşekkür ederim hocam  113 hareket gözüküyor, sanki daha fazla tıkladım gibi geldi  :P

enderege

Alıntı yapılan: ikose - 17 Ekim 2014, 15:03:06
Teşekkür ederim hocam  113 hareket gözüküyor, sanki daha fazla tıkladım gibi geldi  :P

Bende 180 tık yapmış görünüyorsun.  :D  Maşallah...

mansur47

Buy $0.05 upgrade
ne işe yarıyordu

enderege

Alıntı yapılan: mansur47 - 17 Ekim 2014, 15:33:36
Buy $0.05 upgrade
ne işe yarıyordu

Sana çeşitli zaman aralığında 0.005$ ile 1$ değeri  arasında toplam 1$ lık reklam veriyor. Bu reklam genelde 1 hafta içinde çıkıyor.

sertug84

ofisimdeki internette sorun olduğu için bugun hiç giremedim şimdi eve geldim bi dünya reklam gelmiş nasıl biticek bunlar ya :)

kilicaslan3873

bugün hafta sonu sertuğ.. :)

bu arada arkadaşlar 30 sn reklam beklme yazısına bişi keşfettim bence..
çıkan yazılar genelde aynı, o yazıları ofiis iaçıp world e  yazın reklmda çıkay yazıyı worlden kopyala yapıştır yapın yazmaya gerek olmuyo... :)

enderege

Alıntı yapılan: sertug84 - 17 Ekim 2014, 18:53:14
ofisimdeki internette sorun olduğu için bugun hiç giremedim şimdi eve geldim bi dünya reklam gelmiş nasıl biticek bunlar ya :)

Bereket bugünlerde reset saatinde sarkma var. Yoksa reklamlar saat 21:30 gibi kayboluyordu.

sertug84

Alıntı yapılan: enderege - 17 Ekim 2014, 22:08:55
Bereket bugünlerde reset saatinde sarkma var. Yoksa reklamlar saat 21:30 gibi kayboluyordu.

aynen ucuz atlattım ama çok sıkıntı olsaydı telden hallederdim yinede :) bu arada senin ödeme ne oldu geldimi ? ne kadar istedin kesinti ne kadar bilgilendirirsen seviniriz :)