Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

frmdls

Lütfen yardım
Arkadaşlar  Paypal Üzerinden yatırım yapacağım ancak ödeme için kredi kartı soruyor. Paypal Onaylayan Arkadaşlardan onaylatsam ödeme yaparken kredi kartı sorarmı? Yada başka nasıl olabilir.  ($) ($) ($) ($)

capaxa

Alıntı yapılan: frmdls - 06 Aralık 2014, 21:54:07
Lütfen yardım
Arkadaşlar  Paypal Üzerinden yatırım yapacağım ancak ödeme için kredi kartı soruyor. Paypal Onaylayan Arkadaşlardan onaylatsam ödeme yaparken kredi kartı sorarmı? Yada başka nasıl olabilir.  ($) ($) ($) ($)

Yurtdışı sitesi olduğu için paypal hesabınla ödeme yapamıyorsun.. Kredi kartıyla ödeme yapacaksın mecburen paypal üzerinden

ElisaMcCline

2 tane $0.0005 gelmiş ama, devamı gelir mi bilemedim.

emrah88

2 sayfa gelir artık :)

sertug84

pazar gelcek reklamlar. cuma günü ne geldiyse onun 2 katı gelecek. ayrıca paypladan para çeken bi arkadaş vardı. sabah 6.40 ta çektim hala gelmedi demiş. ödemeler anında değil zaten. 3 "iş" gününde gelir en geç. yani pazartesi değil en geç çarşambaya kadar gelebilir. daha erken gelir normalde ama çarşambaya kadar beklemek zorundasın.

TheLeaks

Alıntı yapılan: sertug84 - 07 Aralık 2014, 01:47:48
pazar gelcek reklamlar. cuma günü ne geldiyse onun 2 katı gelecek. ayra paypladan para çeken bi arkadaş vardı. sabah 6.40 ta çektim hala gelmedi demiş. ödemeler anında değil zaten. 3 "iş" gününde gelir en geç. yani pazartesi değil en geç çarşambaya kadar gelebilir. daha erken gelir normalde ama çarşambaya kadar beklemek zorundasın.

Dün saat sabah 10 da reklam aldım 8 dolara para gitti ama hala pendingde puanlarım gelmedi ticket açtım dün hala bekliyorum ilk ödeme yapışım sizce bu yüzden bekliyor olabilirmiyim ? tickete cevap gelmiyor .

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: TheLeaks - 07 Aralık 2014, 12:18:33
Dün saat sabah 10 da reklam aldım 8 dolara para gitti ama hala pendingde puanlarım gelmedi ticket açtım dün hala bekliyorum ilk ödeme yapışım sizce bu yüzden bekliyor olabilirmiyim ? tickete cevap gelmiyor .

Pek çok kişi ilk ödemesini yaparken sorun yaşamadı, ama bu gibi sıkıntılar az kişide de olsa olmuş.
Daha önce yaşayan arkadaşların sorunları çözüldü.

Ticketlara bu kadar hızlı dönülmüyor maalesef. Bu yüzden çok hızlı olmuyor ama çözülecektir.

TheLeaks

Hemen çözülmesini umuyorum aslında olay şöyle oldu :)

satın al dedim paypala yönlendirildim prdan onayladım ve karttan çekildi paidvertse yönlendirilicektim fakat ekran beyaz oldu bende yeniledim ve  2 tane form gitti

Sonuç olarak bekliyorum inş para boşuna gitmez bilgi için teşekkür ederim. :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: TheLeaks - 07 Aralık 2014, 12:28:06
Hemen çözülmesini umuyorum aslında olay şöyle oldu :)

satın al dedim paypala yönlendirildim prdan onayladım ve karttan çekildi paidvertse yönlendirilicektim fakat ekran beyaz oldu bende yeniledim ve  2 tane form gitti

Sonuç olarak bekliyorum inş para boşuna gitmez bilgi için teşekkür ederim. :)

Bu bekleyenlerden 1 tanesi mi hesaptan çekildi ?
Ve
Paypaldaki çekimde, hangisi olduğunu gösteren bir bilgi var mı ? Campaign ID gibi (BA-91xxxx li bilgilerden biri) ?

TheLeaks

evet var BA-910768 için ödeme yapmışım diğerini siliyimmi.