Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eopariltay

Alıntı yapılan: kyillene - 18 Aralık 2014, 16:37:27
Merhaba 55. sayafaya kadar okuyabildim ancak ama oraya kadar soracağım soruya cevap yoktu. Bu bize cıkan reklamlar cıktıgı gibi karşılığı baptan düşüyor anladığım kadarı ile.
O zaman reklamı recyle etmenin mantıgı ne bap karşılığı geri verilmiyor ki. O zaman recycle edecegimize dursun kendine kendine süresi bitsin. Bunun farkını anlamadım ben bilen varsa aydınlatıversin

recycle etmenizin tabii ki bir mantığı yok, tıklamaya vaktiniz yoksa zaten bırakın kendiliğinden düşsün ekranınızdan.  $0.05'a satın alınan recycled ad  paketi de işte böyle tıklanmayanları diğer üyelere pas ediyor. recycle etmenin tek mantığı sıkılıp ekranı temizlemek için o tuşa basmak olabilir.

kyillene

Alıntı yapılan: eopariltay - 18 Aralık 2014, 16:39:00
recycle etmenizin tabii ki bir mantığı yok, tıklamaya vaktiniz yoksa zaten bırakın kendiliğinden düşsün ekranınızdan.  $0.05'a satın alınan recycled ad  paketi de işte böyle tıklanmayanları diğer üyelere pas ediyor. recycle etmenin tek mantığı sıkılıp ekranı temizlemek için o tuşa basmak olabilir.
peki teşekkür ederim

enderege

Alıntı yapılan: eopariltay - 18 Aralık 2014, 16:39:00
recycle etmenin tek mantığı sıkılıp ekranı temizlemek için o tuşa basmak olabilir.

Evet aynen öyle. Göz önünden bir an önce temizlemek. Recycle yapsanda yapmasanda BAP düşer.

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sertug84

recycle edince aslında recycle ettiklerimiz puan olarak geri verilse yada toplamda 1 dolar olunca falan para olarak gelse güzel olurdu :)

canthebest

biraz yatırım yapmayı düşünüyorum :)) digadz mı paidverts mi önerirsinizz :)) (dns)

srcnckr

Alıntı yapılan: canthebest - 18 Aralık 2014, 17:49:28
biraz yatırım yapmayı düşünüyorum :)) digadz mı paidverts mi önerirsinizz :)) (dns)

Kesinlikle Paidverts, en fazla 1 dolar yatır Digadz'e :) Ben öyle yaptım, şuan 6 dolarlık puanım var. 5 dolar dolunca çekicem, denemek için. Şuan ödüyor olsalar da ileride batacaklarını tahmin ediyorum. Paidverts'in para kazanacağı bir çok alan varken, digadz sürekli borca giriyor.

canthebest

öyle yaptım :)) digadz e 90 dolar yatırmıştım. 30 dolarlık checkout istedim 2 gün oldu bakalım :) paidvertse de 500-600$ falan yatırdım bakalım nereye gideceğiz :)

sertug84

Alıntı yapılan: canthebest - 18 Aralık 2014, 23:59:50
öyle yaptım :)) digadz e 90 dolar yatırmıştım. 30 dolarlık checkout istedim 2 gün oldu bakalım :) paidvertse de 500-600$ falan yatırdım bakalım nereye gideceğiz :)

paidvertse 500-600 dolar yatırdıysanız nasıl seviye 6 oluyorsunuz ? 500 dolar ile en az 1.5 milyon bapın olması lazım ki oda 9. seviye eder.

digadzyede 90 dolar yatırdıysanız 6. seviye olmanız gerek. ama seviye 3 sünüz. yani imzanızda öyle yazıyor.

ElisaMcCline

Reklam süreleri daha bitmemişti, tıklayamadan bakıma girdi site :)

Tüm reklamlar ve SU upg ler (2.99/19.99) sürelerine 24 saat eklenecekmiş.

Yarın gelin diyor :)

sertug84

paidverts ve digadz ile kazandığım paradan güzel şeyler satın aldım. ilk defa bir reklam sitesinden kazandığım para ile alışveriş yaptım ve çok güzel bir duyguymuş tavsiye ederim :)