Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

triplekill

Yok hocam fark yok ne chrome ne ff

lincozenco

İnternet Explorer - Chrome ikilisinden denedim , olmazsa yandex ve mozilla da kuracağım :) Yetti gayrı :)

gaddar

bence zorlamayın 24 saat içinde çözülecek diyor ondan sonra tıklarsınız büyük reklamlarınıza tıklayın gerisini boşverin

enderege

Alıntı yapılan: ikose - 04 Ocak 2015, 15:26:47
Hocam crome denedinizmi , belki sorun FF dedir..  ???

Sonuç:
Malesef o da aynı. Forever FF.  :PP

EDİT:
Birde şu dikkatimi çekti. Firefox da login olurken captcha kodu istemiyor. Ben robot değilim kutusunu işaretliyorsun iş bitiyor.

Chrome da ise login anında captcha kodu istiyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

lazuri

Dün 0.05 lik upgrade aldım.Daha recycle edilen reklamlardan hiç gelmedi tuhaf bir durum.Herkes gelen reklamlara tıklıyormu hiç recycle edilen reklam yok ne iş anlamadım :)

enderege

Alıntı yapılan: lazuri - 04 Ocak 2015, 16:13:16
Dün 0.05 lik upgrade aldım.Daha recycle edilen reklamlardan hiç gelmedi tuhaf bir durum.Herkes gelen reklamlara tıklıyormu hiç recycle edilen reklam yok ne iş anlamadım :)

Dün saat 21:00 dan sonra aldıysan daha gelmez. Bugün kaçıranların reklamı gelir. O da reklamları uzattığına göre bugünde gelmez. ve her gün gelecek diyede bir kural yok. Max. 7 gün içinde doluyor ama.

lazuri

Alıntı yapılan: enderege - 04 Ocak 2015, 16:22:19
Dün saat 21:00 dan sonra aldıysan daha gelmez. Bugün kaçıranların reklamı gelir. O da reklamları uzattığına göre bugünde gelmez. ve her gün gelecek diyede bir kural yok. Max. 7 gün içinde doluyor ama.

Evet ama bundan önce ne zaman alırsak alalım hemen arkadasından gelmeye başlıyordu.Bu captcha sorunu yüzünden oldu reklamlarda uzadı bugünde gelmez.Anca yarından sonra bakıcaz artık.Bap kazanma işini hızlandıralım dedik yine bir aksilik geldi buldu bizi arkadaş :)

Hocam 3-5 bişey recycle etsenizde yolumuzu bulsak  :P (p) (p) (p)

enderege

Alıntı yapılan: lazuri - 04 Ocak 2015, 16:32:33

Hocam 3-5 bişey recycle etsenizde yolumuzu bulsak  :P (p) (p) (p)

Ne demek.... :D

Bol bol sizin için 0.000000000000001$ lık reklam recycle reklam ettim. Tepe tepe tıklayın.  :PP

lazuri

Alıntı yapılan: enderege - 04 Ocak 2015, 16:39:21
Ne demek.... :D

Bol bol sizin için 0.000000000000001$ lık reklam recycle reklam ettim. Tepe tepe tıklayın.  :PP

Hocam bunumu layık gördünüz bize size hiç yakıştıramadım :) Sizin seviyenizdeki birinin recycle reklamları bile güzel olmalı :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: ikose - 04 Ocak 2015, 15:26:47
Hocam crome denedinizmi , belki sorun FF dedir..  ???
Arrrgghhhh kalbim ; Editlerim bu mesajını ustam görmemiş olayım :P (gyk)