Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tennozer

o da doğru  :D siz elindesiniz nasılsa ..

agahgul

Mrb arkadaşlar; paidvertsi kısa bir süredir kullanıyorum ve 10.000 dolar gibi bir yatırım yapmayı düşünüyorum. site hakkında düşüncleriniz alabilirmiyim, sistem çok güzel çok karlı bir sistem ve ben bu yatırımı yaptığmda ilerleyen günlerde herhangi bir sakıncalı durum söz konusu olabilirmi? yoksa böyle büyük bir yatırım yapmamalımıyım..

tayfunxl

Alıntı yapılan: agahgul - 01 Şubat 2015, 01:12:44
Mrb arkadaşlar; paidvertsi kısa bir süredir kullanıyorum ve 10.000 dolar gibi bir yatırım yapmayı düşünüyorum. site hakkında düşüncleriniz alabilirmiyim, sistem çok güzel çok karlı bir sistem ve ben bu yatırımı yaptığmda ilerleyen günlerde herhangi bir sakıncalı durum söz konusu olabilirmi? yoksa böyle büyük bir yatırım yapmamalımıyım..

haftalık para yatırma limiti max eğer ticket atarsan 550 dolar

ama ben 10 bin dolar için tavsiye etmem

o paranın 10 da birini  en az 5 sitede kullanabilirsin

daha sağlıklı olur

bir çok sağlam site var en azından riskin azalır

processor

10.000 dolar gibi bir yatırım yapmayı düşünüyorum.  (prt)

Önce benim refim olmalısın  :DD 10bin çok bence. Bin yatırım yapsan zaten içerden kazandıklarınla istersen üst seviyelere çıkabilirsin. Hem de riski azaltmış olursun. Site şuana kadar iyi geldi bundan sonra ne olur Jo'ya kalmış...

gsliali30

dediğin para çok yüksek geliyor bizim için sen dersenki benim için hava hoş kardeş benim 10bin dolarım gitsede sorun değil 10bin doların gitse intihar etmiycem dersen giriceksin bu işlere insanlar bile ne zaman öleceğini bilmiyor bir ptc sitesi 2 saat sonra mı kapanır hiç mi kapanmaz allah bilir bence mantıksız bir iş yapmış olursun ama tabi senin tercihin

gaddar

Hic reklam gelmedi bana adam akıllı sizlere geldi mı arkadaslar? Dedikleri hic gelmedi

senss17

şuan yeni geliyor reklamlar ama 3-4 günden beri azalma var reklam gelirlerinde.

capaxa

Gece de gelmemiş reklamlar. 13 tane 0.02 var sadece..
2 gündür reset reklamları da gelmiyor ilginç olarak..Forumda da bu reklam gelmemesi ile ilgili bişey yazmıyor.. İlginç bir durum

senss17

aynen bende de 15 tane 0,02 geldi o kadar. sende ne kadar bap var ?

capaxa

Alıntı yapılan: senss17 - 01 Şubat 2015, 09:59:12
aynen bende de 15 tane 0,02 geldi o kadar. sende ne kadar bap var ?

Ref linkini kaldırın konu içinde yasak , imzanıza ekleyebilirsiniz profilden..

6.seviyedeyim 254 bin var..