Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazanpara

upgrade olmadan upgrade reklamının gelmesine nasıl yorum yapabilirsiniz ?

AnilK

Sistem iyice karıştı herhalde  :g

ElisaMcCline

Benim de bugün bitmişti, yenilememiştim. 5 tane 0,01 lik geldi duruyor öyle :D

Tıklamayacağım, sonra bir de onları yanlış göndermiştik diye ikinci bir iş çıkarmasın başımıza :D
Yarın bir ara bakarım, hala duruyorsa tıklarım :)

senss17

Alıntı yapılan: kazanpara - 14 Şubat 2015, 02:13:46
upgrade olmadan upgrade reklamının gelmesine nasıl yorum yapabilirsiniz ?

bende hem mega var hem mini var toplam 26 tane geliyor :) sende yok sana nasıl gelyor anlamadım :D bizimkileri verdi herhalde :d

senss17

Alıntı yapılan: Ryses - 14 Şubat 2015, 00:34:04
Bu Share'ler hakkında kısa bir bilgilendirme yapabilecek olan var mı? Ben biraz acemiyim de.
Bu sayfadan yapılıyor bütün işlemler;

https://www.mytrafficvalue.com/shareholders.html

Shares listed for sale : Para karşılığı share alınan bölüm. (Buy yazan yere tıklayıp para karşılığı share alıyorsun)
Shares listed for Sale for BAP: BAP karşılığı share satılan bölüm.  (Sell your shares for BAP yazan yere tıklayıp Bap karşılığı share satıyorsun)

Dün share fiyatı 0,038'e kadar düştü. 20 dolar karşılığında share alsaydın 526 share alabilirdin. Bugün 1 share 220 Bap'a kadar çıktı. 526 share'i 220 BAP'tan satsaydın 115720 BAP'ın olacaktı.  Reklam alsan site ziyaretçi kazanacaktın ama ben bugüne kadar tek bir ref kazanamadım paidvertsten   :D

20 dolarlık reklam alsak 62000 BAP verir. Ama bu şekilde yapınca 115700 BAP oluyor. Nerdeyse iki katı.
« Son Düzenleme: Dün, 14:32:08 Gönderen: umtbra

senss17

şuan yatırıp yapmak için paypal kullanılıyor mu ? veya ne ile yatırım yapayım bilgisi olan ?

recep1852

Paypal kullanılıyordur heralde . Benim tavsiyem Payeer ( var mı bilmiyorum ) veya Perfect Money kullan derim kesintileri çok az oluyor . Diğer işlemcilerinde kesintisini çok fazla bilmiyorum . Birde bir işlemciden para yatırdıysan başka işlemciden 15 gün sonra para çekebilirsin

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: recep1852 - 14 Şubat 2015, 13:01:13
Paypal kullanılıyordur heralde . Benim tavsiyem Payeer ( var mı bilmiyorum ) veya Perfect Money kullan derim kesintileri çok az oluyor . Diğer işlemcilerinde kesintisini çok fazla bilmiyorum . Birde bir işlemciden para yatırdıysan başka işlemciden 15 gün sonra para çekebilirsin

PM de acısını çıkartıyor biraz aslında.
Yatırımda kesinti yok ama cashoutta 5.50% + $0.25 kesinti var :)

Az yatırıp, çok çekeceğiz diye hesaplarsak, ciddi bir kesinti :)

oguzkpcglu

sizce şu an 0.0469 tan share satın almak uygun mu ??

senss17

Alıntı yapılan: recep1852 - 14 Şubat 2015, 13:01:13
Perfect Money  türk bankalarına yolluyor mu? işletim ücreti var mı? kaç gün içinde hesaba geçiyor para ? tşkler