Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

myoldas

fazla kesildiğini sanmam... genelde kesilen kadar eklenmiş herkeze.... tabi benim sorduklarım... tabi hiç kimse senin gibi net konuşmuyor o yüzden bişey diyemem.. ben konrol ettim bana tam gelmiş

memo87

Alıntı yapılan: myoldas - 16 Şubat 2015, 11:27:35
fazla kesildiğini sanmam... genelde kesilen kadar eklenmiş herkeze.... tabi benim sorduklarım... tabi hiç kimse senin gibi net konuşmuyor o yüzden bişey diyemem.. ben konrol ettim bana tam gelmiş

2800 gibi birşey hesaplamıştım? Net kontrol için ne yapmamız lazım. Kesilen BAP ile gelen para arasındaki farka baktım bunu hesapladım 1000 BAP ile 2800 BAP arasında ad epey var. Bu kadar hesap hatası yapmış olabilir miyim bilemedim.

Ticket atıp kontrol edin desem iyi olacak.

tayfunxl

Points Log dan kontrol edin , kesilen de gelen de kayıtlı,  tarihlerde belli  *)

memo87

Alıntı yapılan: tayfunxl - 16 Şubat 2015, 11:36:48
Points Log dan kontrol edin , kesilen de gelen de kayıtlı,  tarihlerde belli  *)

Geleni görmek kolay da hocam kesileni nasıl hesaplayacağım. Şöyle yaptım;

*Reklamlar gelmeye başladığı an ki balance'ıma baktım ve BAP ıma baktım,

*Tıkmaları bitirdikten sonraki balance'ıma ve BAP ıma baktım,

*Balance'ımda biriken miktarı 0,95 e böldüm ve gelen miktarı hesapladım,

*1 BAP 0,005$ olacak şekilde kesilmesi gereken BAP ı hesapladım,

*Kesilen ve kesilmesi gereken BAP ı karşılaştırdım. 2850 küsür gibi birşey çıkmıştı.

1000 BAP çok düze bir sayı değil mi herkesten böyl net sayılar mı kesildi? Neyse ticket attım kontrol ederler heralde. Varsa bi hatamız affola.

oguzkpcglu

+840 gelmiş banada

aydyar13

3000-3500 gibi gitmesi gerekiyordu  :g 3000 gelmiş doğrudur herhalde  :)

rindane

4. gruptayım 2040 bap gelmiş :)

gaddar

96 bin gelmiş iyidir iyi :) Arkadaşlar paypaldan karta yüklü para çektiğinde sıkıntı yaşayan var mı 500-1000 dolar arası ???

kazims

bende 480 bap eksik gelmiş hesapladım

bakalım ticket a cevap gelecek mi

ikose

+5280 gelmesi gerekiyordu 52 adet mükerrer reklam için
+5280 geldi  (ok)